Eίναι σίγουρο ότι όπως θα πιεστεί η Ελλάδα τώρα από τους Αμερικανούς να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το ίδιο θα πιεστεί από τους Γερμανούς να ενταχθούν και στην ΕΕ χωρίς καμία ουσιαστική λύση, μόνο με την προσφορά κάποιων ψίχουλων... περισσότερο υποσχέσεις καλής γειτονίας που δεν θα αξίζουν ούτε το χαρτί της υπογραφής.
Αντίθετα με ότι νομίζουν πολλοί οι ΗΠΑ δεν είναι μόνες τους στην εθνοκτόνα πολιτική τους για το όνομα στο Σκοπιανό. Οι Γερμανοί μάλιστα γεωπολιτικά έχουν έχουν επενδύσει πολύ περισσότερα.
Όσο τα χρόνια περνούν ο ρόλος της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας γίνεται πιο διακριτός και επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η “επιχείρηση γερμανοποίησης” της Ευρώπης που σήμερα ζούμε ξεκίνησε εκείνον τον Ιούνιο του 1991.
Η Γερμανία μεθόδευσε της διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
"Φανταστείτε πώς μπορεί να ήταν η Ευρώπη αν η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε διαλυθεί, αλλά είχε, ας πούμε, απλώς απαλλαγεί από το 'σοσιαλιστικό' πρόθεμά της", έγραψε στο ιστολόγιό του πολλά χρόνια μετά , ο Κορνέλιους Άντεμπαρ, αναλυτής του Ινστιτούτου Έρευνας του Γερμανικου Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις (DGAP).
Η Γερμανία υποδαύλισε και αναζωπύρωσε τους εθνικισμούς στα Βαλκάνια από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και οδήγησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας.
Τιμωρήθηκαν σκληρά οι Σέρβοι ,που όλως τυχαίως δυο φορές είχαν ενταχθεί στο πλευρό των Συμμάχων κατά της Γερμανίας. Και πάλι όλως τυχαίως αυτοί που κέρδισαν ήταν οι Κροάτες και οι μουσουλμάνοι της Βοσνίας που είχαν στενή συνεργασία με τους ναζί.
Τα βίντεο έχουν καταγράψει την μαρτυρία του Γάλλου στρατηγού Γκαλουά που έζησε τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας από μέσα, ως αποσταλμένος της γαλλικής κυβέρνησης, και για αυτό το λόγο αποτελεί ο ίδιος μια εγκυρότατη πηγή πληροφοριών.
Τι συμβαίνει όμως τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας; Είναι κάτι πολύ περισσότερο από εκδίκηση. Είναι ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός ο οποίος θα αποφέρει στην Γερμανία τον ολοκληρωτικό έλεγχο στην ηπειρωτική Ευρώπη και τον οριστικό εξοβελισμό των Αμερικανών από τα Βαλκάνια οι οποίοι έχουν υποτιμήσει τις γερμανικές βλέψεις.
Το Βερολίνο θέλει και αυτό την πρόσβαση στοο Αιγαίο και αυτό μπορεί να συμβεί με έναν μελλοντικό ακρωτηριασμό της χώρας μας με δημιουργία μια ελεγχόμενης ανεξάρτητης περιφέρειας Μακεδονίας εντός ΕΕ.
Έχουμε ξεχάσει ότι το σύστημα των περιφερειών το δημιούργησαν στην Ευρώπη οι Γερμανοί οι οποίοι επεδίωκαν έτσι να χαλαρώσουν οι κεντρικές κρατικές εξουσίες και να είναι πιο εύκολες οι αποσχίσεις όπου αυτές τους βόλευαν.
Κλασσικό παράδειγμα η Καταλονία στην Ισπανία.
Δημιούργησαν το ανυπόστατο σκοπιανό αφήγημα και γαλούχησαν γενιές Σκοπιανών με ψεύτικες μνήμες ώστε κάποια στιγμή να είναι εφικτή η κλοπή Ιστορίας και εδαφών.
Για όσους δεν έχουν καταλάβει εάν δοθεί το όνομα στους Σκοπιανούς δεν θα έχουμε μόνο κλοπή Ιστορίας αλλά και οικονομικών εσόδων. Τα Σκόπια ως «κληρονόμοι» θα πάρουν μεγάλο μέρος του τουρισμού καθώς σύντομα χιλιάδες αμόρφωτοι του πλανήτη θα θεωρούν τα Σκόπια ως διάδοχο του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου και εν τέλει συνιδιοκτήτες με την Ελλάδα
Ο Δούναβης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης (μετά τον Βόλγα). Πηγάζει από τον Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία, ακολουθεί πορεία κυρίως ανατολική για 2850 χλμ., διασχίζει αρκετές πρωτεύουσες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα μέσα από τη Ρουμανία. Δηλαδή, είναι μία ποτάμια οδός τεράστιας οικονομικής και εμπορικής σημασίας.
Δεν είναι καθόλου το τυχαίο το σχέδιο δημιουργίας πλωτής οδού από την Θεσσαλονίκη μέχρι το... Βερολίνο. Στην ουσία θα καταστήσει την Γερμανία παγκόσμιο εμπορικό κόμβο. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζονται αδύναμα και μικρά κράτη τα οποία θα πρέπει να εξαρτώνται απόλυτα από την Γερμανία.
Έχοντας μάθει μετά από δύο Παγκόσμιους Πολέμους οι Γερμανοί έχουν αποκτήσει την γεωπολιτική υπομονή για να επιβληθούν μετά από δεκαετίες.
Και για να ξέρουμε τι λέμε, πολύ πριν τον Τίτο ο Μουσολίνι δημιούργησε τον μύθο της «μακεδονικής εθνότητας» Για να στρέψει τους σλαβόφωνους Έλληνες στο πλευρό του κατά την εισβολή!
Το ντοκουμέντο από την δίκη των δοσίλογων ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου