Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ… «Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»!.. Γιατί οι μπολσεβίκοι ζητούν την τιμωρία της Λάρισας;


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, που όμως δείχνει πόσο μισούν την Ελλάδα οι μπολσεβίκοι: Την περασμένη Δευτέρα 19/2 στο στάδιο «Αλκατράζ» της Λάρισας, η τοπική ομάδα έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα Ελλάδος. 





Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, οι παίκτες της Λάρισας (στην οποία πρόεδρος και ιδιοκτήτης είναι ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας) φορούσαν φανέλες που στο μπροστινό τους μέρος έγραφαν «Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»!.. 




Το γεγονός εξόργισε δεκάδες γνωστούς μπολσεβίκους, που (με άρθρα και μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα) ζητούσαν επειγόντως από την ΕΠΟ και την ΦΙΦΑ να επιβάλουν σκληρή τιμωρία στην Λάρισα, για παραβίαση των κανονισμών, οι οποίοι απαγορεύουν αυστηρά τα… εθνικιστικά συνθήματα στο γήπεδο και στις φανέλλες των παικτών!..

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που ανέβασε στο Facebook ο γνωστός συριζαίος μπλόγκερ και μεταφραστής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Νίκος Σαραντάκος: «Στον σημερινό αγώνα ΑΕ Λάρισας-Παναθηναϊκού, οι παίχτες της ΑΕΛ παρατάχτηκαν φορώντας φανέλες με το σύνθημα "Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά". Ήξερα ότι η ΦΙΦΑ απαγορεύει political, religious or personal slogans or statements πάνω στις φανέλες, αλλά ίσως αυτό αφορά τα διεθνή παιχνίδια. Πάντως, η καινοτομία αποδειχτηκε γούρικη για τον Παναθηναϊκό, που πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Οι μπολσεβίκοι όχι μόνο ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της Λάρισας για το… ακροδεξιό σύνθημα «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά», αλλά και δηλώνουν ότι χάρηκαν που το σύνθημα έφερε γρουσουζιά στην Λάρισα, με αποτέλεσμα να κερδίσει ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός!.. Παρόμοια μηνύματα μίσους για το πατριωτικό σύνθημα στις φανέλλες των παικτών της Λάρισας έστειλανκαι άλλοι επώνυμοι Συριζαίοι και λοιποί μπολσεβίκοι. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ; Τα κομμούνια κι αν τα πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς…                                                                                                                                                                               ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: