Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Πανηγυρισμοί Ζάεφ: Πετύχαμε τους στόχους των σλάβων συμμάχων του ΚΚ€ στον Συμμοριτοπόλεμο!


Πανηγυρισμοί Ζάεφ: Πετύχαμε τους στόχους των σλάβων συμμάχων του ΚΚ€ στον Συμμοριτοπόλεμο!
Προεκλογική εκστρατεία έχει ο Ζάεφ ενόψει του δημοψηφίσματος και λέει μεγάλες αλήθειες, που καίνε το ελλαδίτικο πολιτικό κατεστημένο απ’ άκρου σ’ άκρου.
Στην τελευταία του ομιλία στην Γευγελή, σημείωσε ότι «Φτάσαμε σε μια συμφωνία αλλά ξέραμε τι έπρεπε να διαφυλάξουμε, τη γλώσσα και την ταυτότητα. Και η Ελλάδα τα αναγνώρισε αυτά», σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι «Είμαστε «Μακεδονές» με «μακεδονική» γλώσσα. Η «μακεδονική» γλώσσα είναι πλούσια σε διαλέκτους».
«Έχουμε ένα κράτος που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο στο οποίο ομιλείται η «μακεδονική» γλώσσα που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο. Πετύχαμε τους στόχους των πατέρων και των παππούδων μας», είπε τελειώνοντας την αναφορά του στην προδοσία των Πρεσπών.
Όμως, αλήθεια, ποιοί είναι οι πατεράδες και οι παππούδες των σημερινών σκοπιανών; Μήπως είναι οι κατσαπλιάδες του ΣΝΟΦ, που πολέμησαν στον Συμμοριτοπόλεμο στο πλευρό του ΚΚ€, σε σημείο που η 5η Ολομέλεια του ΚΚ€ σημείωνε:
«Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: