Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρτυρία φιλάθλου Καλαμάτας: ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύτηκε παιδί που φώναξε «η Μακεδονία είναι ελληνική»!



Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή που παρουσιάζουν η κόκκινη Χούντα, τα κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης για το περιστατικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Καλαμάτας, έδωσε αυτόπτης μάρτυρας, οπαδός της τοπικής ομάδος, εκδοχή η οποία διαλύει τα τερατώδη ψεύδη των εξουσιαστών.
Σύμφωνα λοιπόν με τη μαρτυρία φιλάθλου της Καλαμάτας σε τοπικό μέσο, το επεισόδιο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε όταν ένας πιτσιρικάς, οπαδός της ομάδας, φώναξε προς τον βουλευτή της συγκυβέρνησης των προδοτών «η Μακεδονία είναι ελληνική»! Ο βουλευτής γέλασε ειρωνικά προκαλώντας τους πατριώτες οπαδούς που του ζήτησαν το λόγο.
Η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν ο Κωνσταντινέας πήρε από τα χέρια νεαρού το κινητό τηλέφωνο με το οποίο ο τελευταίος κατέγραφε όσα διαδραματίζονταν. Μάλιστα στις εκκλήσεις του νεαρού να του δοθεί πίσω το κινητό τηλέφωνο, ο βουλευτής όχι μόνο αρνήθηκε να το δώσει αλλά επιπλέον απάντησε με σπρωξιές, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση δύο-τριών ατόμων σύμφωνα με τη μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα, οι οποίοι και επιχείρησαν να το πάρουν για να το παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του.
Τα όσα ακολούθησαν, επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της Χρυσής Αυγής πως ο Λαός μας βρίσκεται έρμαιο της κόκκινης Χούντας Τσίπρα-Καμμένου. Η αστυνομία με επικεφαλής των ερευνών τον ίδιο τον αρχηγό της, υπό μορφήν ελληνόφωνης Στάζι, έχει προβεί σε 8 συλλήψεις αποδίδοντας στους συλληφθέντες βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες αν μη τι άλλο αναιρούνται από την κατάσταση του βουλευτή του Σύριζα, όπως αυτή αναδεικνύεται σε σειρά φωτογραφιών που ο ίδιος δημοσίευσε, με αποτέλεσμα να λάβει από τους χρήστες των social media χαρακτηρισμούς όπως «ο ατσαλάκωτος»!
Σας θυμίζουν όλα αυτά πρακτικές της Στάζι στην υπό κομμουνιστική κατοχή ανατολική Γερμανία, ή αντίστοιχες της Σεκιουριτάτε του κομμουνιστικού καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία; Έχετε απόλυτο δίκιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: