Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

O Κρητικός πιλότος που ξετρέλανε τους πάντες με το συρτάκι του σε επίδειξη μαχητικών αεροσκαφών! | ΒΙΝΤΕΟ


Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνας χειριστής μαχητικού αεροσκάφους συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα σε ανάλογη επίδειξη. Ας μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν τόσο ο Γιώργος Ανδρουλάκης, όσο και ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος είχαν αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων τους στον αέρα. Από κοντά και η Ιωάννα Χρυσαυγή, η πρώτη γυναίκα-πιλότος μαχητικών αεροσκαφών στην ιστορία της Ελληνικής Αεροπορίας, η οποία έχει δώσει κι αυτή τα διαπιστευτήριά της.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός άλλου ιπτάμενου Έλληνα να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και τον θαυμασμό. Ο λόγος για τον Χανιώτη σμηναγό (I) Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη μάχη της Κρήτης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πέταξε πάνω από την πόλη του κάνοντας περήφανους τους συμπατριώτες του!
Ο συγκεκριμένος πιλότος είναι ιπτάμενος της Ομάδας Αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» η οποία συμμετείχε στο Riat 2018. Ο Παπαδάκης μαζί με την F-16 Zeus Demo Team έγραψαν Ιστορία καθώς στην επίδειξή τους φρόντισαν να… χορέψουν στους αιθέρες Ιπτάμενο Συρτάκι!



Το βιογραφικό του Παπαδάκη

O Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Παπαδάκης είναι Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ».
Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1999. Το 2005, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/ΣΜΕΤ και το 2006 στην 335Μ σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ.
Το 2007 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2008 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.
Δείτε τα βίντεο με τον Σμηναγό Παπαδάκη και το Ιπτάμενο Συρτάκι του!                                                                                                                              ΓΙΑ το βιντεο        ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: