Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Α/ΓΕΕΘΑ: Το μήνυμα Χριστοδούλου στα "μπλε" φτερά


Α/ΓΕΕΘΑ: Το μήνυμα Χριστοδούλου στα "μπλε" φτερά
ΑρχικήΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.
Μήνυμα στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που πετούν τα "μπλε" φτερά έστειλε ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χριστοδούλου κατά...

Μήνυμα στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που πετούν τα "μπλε" φτερά έστειλε ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χριστοδούλου κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στη Σχολή Ικάρων, στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη.





"Είμαι περήφανος που δεν επέτρεψα στα αεροσκάφη με τα κόκκινα φτερά να αισθανθούν έστω και μια στιγμή ότι έχουν υπέροχη πάνω από το Αιγαίο", δήλωσε ο Πτέραρχος Χριστοδούλου.



Ο Α/ΓΕΕΘΑ έκανε αναφορά και στους πεσόντες πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, λέγοντας ότι τιμά τους αεροπόρους που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.



Ο νέος Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης κατά την διάρκεια της ομιλίας του υποσχέθηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η Πολεμική Αεροπορία να μπορέσει να εκπληρώσει την αποστολή της.



"Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση της αποστολής μας¨, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α/ΓΕΑ.








Ο νέος Α/ΓΕΑ έκανε αναφορά και στο ζήτημα της ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της ΠΑ, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τις αυξανόμενες απειλές που καλείται να αντιμετωπίσει.



"Οι απειλές αναπτύσσουν την ανάγκη για αύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων για αποτροπή, ώστε να έχουμε πιο γρήγορη δράση και αντίδραση όταν απαιτηθεί΄, είπε ο Αντιπτέραρχος Μπλιούμης.



Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής δεν πραγματοποιήθηκε υπέρπτηση από μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας.



Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:












                      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: