Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Oι Ευέλπιδες στα χιόνια – Εντυπωσιακές φωτογραφίες


Newsbomb
Oι Ευέλπιδες στα χιόνια – Εντυπωσιακές φωτογραφίες
Η χειμερινή εκπαίδευση των Ευελπίδων, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, το οποίο έχει σκοπό να αναπτύξει τις στρατιωτικές αρετές και τη στρατιωτική αγωγή τους, ώστε να διαμορφώσει Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς με στρατιωτική συνείδηση και μόρφωση ανώτατου επιπέδου.
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων σε αντικείμενα ορεινού αγώνα, διαβίωσης σε χιονοσκεπείς περιοχές και χιονοδρομιών, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ), που βρίσκεται στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 1820 μ., έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
Συγκεκριμένα από Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019, η πρώτη εκπαιδευτική σειρά Ευελπίδων της ΙVης Τάξης, στο εκπαιδεύτηκε στα παραπάνω αντικείμενα στο πλαίσιο της χειμερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Eyelpides1.jpg
01
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων
Την εκπαίδευση, διάρκειας 5 ημερών, έχει προγραμματισθεί και θα παρακολουθήσει – όπως σημειώνει το ΓΕΣ – το σύνολο των Ευελπίδων της ΙVης Τάξης, σε 3 διαδοχικές εκπαιδευτικές σειρές. Περιλαμβάνει αντικείμενα στρατιωτικής εκπαίδευσης, όπως πορεία σε χιονοσκεπείς περιοχές, προετοιμασία καταυλισμού και διανυκτέρευση σε σκηνές τύπου salewa, αλπικό δίαθλο με ασκήσεις άμεσης αντίδρασης, Βασικές Οδηγίες Επιχειρήσεων (ΒΟΕ) περιπόλου, βολές από ειδικό όχημα.
Η χειμερινή εκπαίδευση των Ευελπίδων, εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, το οποίο έχει σκοπό να αναπτύξει τις στρατιωτικές αρετές και τη στρατιωτική αγωγή τους, ώστε να διαμορφώσει Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς με στρατιωτική συνείδηση και μόρφωση ανώτατου επιπέδου.              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: