Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Στίβος: Χάλκινη η Κυριακοπούλου, δεν τα κατάφερε η Στεφανίδη



Στίβος: Χάλκινη η Κυριακοπούλου, δεν τα κατάφερε η Στεφανίδη
Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα
Ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα με την τρίτη θέση της Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε δυο επιτυχημένες προσπάθειες στα 4.45 και 4.65, ενώ απέτυχε να περάσει το 4.75 στον τελικό του αγωνίσματος. Από εκεί και πέρα η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στην τέταρτη θέση καθώς δεν κατάφερε να πιάσει τον καλό εαυτό της και δεν πέρασε τα 4.75 μένοντας εκτός βάθρου για πρώτη φορά στην καριέρα της μετά το 2015.
Ενδεικτικό της άσχημης κατάστασης που ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη είναι το γεγονός ότι και το 4.65 το πέρασε με την τρίτη της προσπάθεια.
Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε από τα 4.45 που πέρασε με την 2η προσπάθεια, άφησε τα 4.55μ και συνέχισε στα 4.65μ που υπερέβη με την 2η. Στα 4.75μ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και κατετάγη 3η. Η Στεφανίδη άρχισε τα άλματα από τα 4.65μ τα οποία πέρασε με την 3η προσπάθεια, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να περάσει τα 5.75μ κι έμεινε στην 4η θέση.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα με 4.85μ που ήταν και το φαβορί του τελικού, ενώ το ασημένιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ.                                                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: