Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Σεσημασμένος έμπορος ναρκωτικών ο νιγηριανός «ήρωας» των «αντιρατσιστών»




Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στις πραγματικές συνθήκες θανάτου του νιγηριανού Εμπουκά Μαμαμπουσέκ, οι οποίες φυσικά και δεν παρέπεμπαν σε «δολοφονία», όπως με αφάνταστη ευκολία και θράσος έσκουζαν κάποιοι παρακμιακοί και φαντασιόπληκτοι «αντιρατσιστές» και «δικαιωματάκηδες». Υπάρχουν, όμως, κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία πάνω στην υπόθεση αυτή, τα οποία δείχνουν το μέγεθος της επιλεκτικής ευαισθησίας και (κυρίως) της υποκρισίας που διέπει κάποιους αυτόκλητους «αλληλέγγυους» και «ανθρωπιστές».
Έτσι, λοιπόν, σε ανάρτηση, από άτομο και ιστοσελίδα που μόνο ως «ακροδεξιό» και «φασιστική» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, διαβάζουμε για την υπόθεση αυτή,  ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής ενδιαφέροντα: «Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 34χρονου Νιγηριανού "Εμπουκά" (παρατσούκλι), στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, καθώς βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένονταν. Αποτέλεσμα: το παλικάρι βρέθηκε τίγκα στα ναρκωτικά (σε αίμα και ούρα). "Ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών" η αιτία του θανάτου.» […] «Επιπλέον, ακόμα και σεσημασμένος για εμπόριο ναρκωτικών (είχε συλληφθεί 7 φορές για ναρκωτικά. 
Το 2016 είχε προσπαθήσει να καταπιεί 10,8 γραμμάρια ηρωίνης κανένας δεν είχε δικαίωμα να τον χτυπήσει. "Αμαρτωλό" μεν το ΑΤ Ομονοίας, αλλά δεν υπήρχε κανένα απτό στοιχείο περί ξυλοδαρμού του που τον οδήγησε στο θάνατο (είχαμε ακόμα και φωτογραφίες από την νεκροτομή του που φαινόταν καθαρά ότι δεν είχε ούτε γρατσουνιά). Οπότε περιμέναμε. Εμείς περιμέναμε, άλλοι όμως όχι. Βγήκαν αμέσως οι γνωστοί "ευαίσθητοι" με κραυγές και κατάρες. Και βέβαια #JusticeForEbuka.».
Και αφού στην συνέχεια γίνεται αναφορά στην πολύ ήρεμη και πολιτισμένη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος από την ίδια την Νιγηριανή κοινότητα της Αθήνας, το κείμενο καταλήγει ως εξής: «Κι ενώ εκεί αισθάνθηκα άνθρωπος ανάμεσα σε λογικούς ανθρώπους, έξω από κει οι νεοέλληνες είχαν αρχίσει τα διαδικτυακά δικαστήρια (από ένα άτομο ξεκίνησε όλη η ιστορία) και οι αποφάσεις. «Τον σκότωσαν!». Και βέβαια #JusticeForEbuka. Με αφορμή αυτή την ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί ολόκληρη εργασία πώς δημιουργείται ένα ψέμα, ένας μύθος, μια πεποίθηση που φτάνει να γίνεται εμμονή. Γιατί; Έτσι, επειδή γουστάρουμε. Αδιαφορώντας για την αλήθεια και το δίκιο».
Συνοψίζοντας, λοιπόν, πάνω στα όσα προηγήθηκαν, έχουμε να πούμε τα εξής:
α) Ο Εμπουκά ήταν «σεσημασμένος για εμπόριο ναρκωτικών», «είχε συλληφθεί 7 φορές για ναρκωτικά» και «από την νεκροτομή του που φαινόταν καθαρά ότι δεν είχε ούτε γρατζουνιά».
β) Παρόλα αυτά κάποιοι εκτός τόπου και χρόνου τύποι, όπως η ανθελληνική ομαδούλα «Κίνηση απελάστε το ρατσισμό» (για την οποία αναφερόμενοι στο παρελθόν είχαμε πει ότι θα έπρεπε να ονομάζεται... «Κίνηση απελάστε την σοβαρότητα»), κατασκεύασαν ψέματα για την υπόθεση αυτή, η οποία ως γνωστόν είχε ως κατάληξη την επίθεση κουκουλοφόρων στο Α.Τ. Ομονοίας.
γ) Αφίσα παρακρατικών «αντιφασιστών» «για τον Εμπουκά», που γέμισε το κέντρο της Αθήνας, είχε στο περιεχόμενό της και αναφορά στον «ταξικό» χαρακτήρα του «εγκλήματος». Ταύτιση «ταξική» με έναν έμπορο ναρκωτικών(!) από τους «αντιφασίστες», οι οποίοι για μια ακόμη φορά δείχνουν ότι η σχέση τους με τον κόσμο της Εργασίας είναι αντιστρόφως ανάλογη από την σχέση τους με τον Τζορτζ Σόρος και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες…
Άτομα και ομαδούλες με ανθελληνικό, αντιλαϊκό, αντεργατικό χαρακτήρα, που ενώ χρησιμοποιούν ως αλατοπίπερο την χρήση της λέξης «ταξικό», αλλοίμονο εάν μπορούν να δώσουν μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή ερμηνεία της. Η συμπαράστασή τους σε έναν σεσημασμένο έμπορο ναρκωτικών αποτελεί άλλη μια σαφή ένδειξη του πραγματικού περιεχομένου του χαρακτήρα αυτών των ανθελλήνων «αντιρατσιστών-αντιφασιστών».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: