Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Αποφοίτηση Αξιωματικών από τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών




Alt
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 32ης εκπαιδευτικής σειράς, η οποία ήταν και η τελευταία, καθώς η επόμενη θα φέρει τον τίτλο της 1ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς.
Η εκπαιδευτική σειρά αποτελούνταν από 121 Αξιωματικούς συνολικά. Τα πτυχία επέδωσε στους αποφοίτους Αξιωματικούς ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ – ΔΙΔΟΕ), Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός.
Το έργο της ΣΔΙΕΠ, να προετοιμάζει Αξιωματικούς όλων των Όπλων και Σωμάτων, ώστε να καθίστανται άξιοι ηγέτες, διοικητές και επιτελείς με πολύπλευρη και ολοκληρωμένη τακτική και επιχειρησιακή αντίληψη, θα συνεχίσει πλέον να ασκεί η αναμορφωμένη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, ως το τελευταίο υποχρεωτικό Κλαδικό Σχολείο που διαθέτει ο Στρατός Ξηράς για να παρέχει παρέχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση στα στελέχη του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης κατά τον χαιρετισμό του.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy

Δεν υπάρχουν σχόλια: