Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ» ΤΟΥ COVID-19(Βίντεο)


5/5 (1)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης έχει κάνει έναν εντυπωσιακό ισχυρισμό ότι ο ΠΟΥ πρόσφερε δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να δηλητηριάσει τη θεραπεία COVID-19.
Το φυτικό φάρμακο που ονομάζεται COVID-19 Organics από Artemisia μπορεί να θεραπεύσει τους ασθενείς με COVID-19 εντός δέκα ημερών, δήλωσε ο Πρόεδρος.
Έθεσε επίσης το ερώτημα ότι εάν μια ευρωπαϊκή χώρα που είχε πραγματικά ανακαλύψει αυτό το φάρμακο, θα υπήρχε τόση αμφιβολία;
Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina κατηγόρησε την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για μια συνωμοσία για να έχει το COVID-19 Organics, την τοπική αφρικανική «θεραπεία» για τον ιό, δηλητηριασμένο.
Η Rajoelina ισχυρίζεται ότι ο ΠΟΥ προσέφερε δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να δηλητηριάσει το φάρμακό τους, ανέφερε η προοπτική της Τανζανίας στην πρώτη σελίδα της έκδοσης της 14ης Μαΐου.
Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης πιστεύει ότι ο μόνος λόγος που ο υπόλοιπος κόσμος αρνήθηκε να αντιμετωπίσει επειγόντως τη θεραπεία της Μαδαγασκάρης για τον κοραναϊό είναι ότι η θεραπεία προέρχεται από την Αφρική.
Ο ΠΟΥ πρόσφερε δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Poison COVID-19 Ο Cure λέει ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης όπως αναφέρεται από την προοπτική της Τανζανίας
Σε συνέντευξή του στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος Rajoelina είπε ότι παρατήρησε αυτό που πιστεύει ότι πηγάζει από τη συνηθισμένη συγκατάθεση προς τους Αφρικανούς.
«Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε την ανεξάρτητη και ερευνητική μας δημοσιογραφία βάσει των απειλών του Deep State που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Η συνεισφορά σας όσο μικρή και μας βοηθά να συνεχίσουμε να επιπλέουμε. Εξετάστε το ενδεχόμενο δωρεάς στο GreatGameIndia.»
Σε συνέντευξή του στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος Rajoelina είπε ότι παρατήρησε αυτό που πιστεύει ότι πηγάζει από τη συνηθισμένη συγκατάθεση προς τους Αφρικανούς.
«Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι (το ποτό) προέρχεται από την Αφρική και δεν μπορούν να παραδεχτούν… ότι μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη… έχει βρει αυτή τη φόρμουλα για να σώσει τον κόσμο.»
«Ποιο είναι το πρόβλημα με την Covid-Organics, πραγματικά; Μήπως αυτό το προϊόν προέρχεται από την Αφρική; Μήπως δεν είναι εντάξει για μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη, η οποία είναι η 63η φτωχότερη χώρα στον κόσμο… να έχει βρει (αυτόν τον τύπο) που μπορεί να βοηθήσει να σώσει τον κόσμο; «
«Αν δεν ήταν η Μαδαγασκάρη, και αν ήταν μια ευρωπαϊκή χώρα που είχε ανακαλύψει αυτό το φάρμακο, θα υπήρχε τόση αμφιβολία; Δεν το πιστεύω », είπε ο νεότερος αρχηγός κράτους της Αφρικής, ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina.
Exclusive: Madagascar’s president defends controversial homegrown Covid-19 cure
Το φάρμακο, COVID Organics, κατασκευάζεται από την Artemisia, ένα φυτό που εισήχθη στη Μαδαγασκάρη τη δεκαετία του 1970 από την Κίνα για τη θεραπεία της ελονοσίας.
Η Artemisia είχε αποδείξει επιτυχία κατά της ελονοσίας και σύμφωνα με τον Πρόεδρο Rajoelina μπορεί να θεραπεύσει ασθενείς με COVID-19 εντός δέκα ημερών.
Ωστόσο, ο ΠΟΥ έχει επικρίνει τέτοια φυσικά θεραπευτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού όπως η τυφλή πίστη.
Σε απάντηση στον σκεπτικισμό με τον οποίο η ΠΟΥ αντιμετωπίζει τα COVID Organics, η Rajoelina είπε: «Καμία χώρα ή οργανισμός δεν θα μας εμποδίσει να προχωρήσουμε».
Μια σειρά από άλλες αφρικανικές χώρες, όπως η Τανζανία, η Γουινέα Μπισσάου, η ΛΔ Κονγκό και ο Νίγηρας, έχουν εισαγάγει τη συνταγή της Μαδαγασκάρης.
Εν τω μεταξύ, σε ένα άλλο αφρικανικό έθνος Νιγηρία, ο Μπιλ Γκέιτς πιάστηκε να δωροδοκεί αναγκασμένο πρόγραμμα Coronavirus. Με βάση μια αναχαιτισμένη έκθεση για την ανθρώπινη νοημοσύνη, ξέσπασε μια διαμάχη στη Νιγηρία σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτεται ότι ο Μπιλ Γκέιτς προσέφερε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού για τον Κοραναϊό στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Νιγηρίας.
Τα αντιπολιτευόμενα πολιτικά κόμματα απέρριψαν το «νομοσχέδιο που χρηματοδοτήθηκε από το εξωτερικό» που επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Νιγηριανών ακόμη και όταν τα εμβόλια δεν έχουν ανακαλυφθεί και ζήτησαν από τον Πρόεδρο να κατηγορηθεί εάν επιβάλλει το νομοσχέδιο στα μέλη.
Λίγες μέρες αργότερα, ένας Ιταλός πολιτικός ζήτησε τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς στο ιταλικό κοινοβούλιο. Η Σάρα Κουνιάλ, μέλος του Κοινοβουλίου για τη Ρώμη, καταδίκασε τον Μπιλ Γκέιτς ως «εγκληματία εμβολίων» και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Επίσης, εξέθεσε την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία και την Αφρική, μαζί με τα σχέδια για την εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.
Η διαμάχη της Μαδαγασκάρης ξέσπασε ημέρες αφότου η Τανζανία έριξε τον ΠΟΥ μετά από δείγματα αιγών και παπάγιας θετικά COVID-19. Με την αύξηση των ψευδών περιπτώσεων κοροναϊού, ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli, ο οποίος υποψιάζεται τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αποφάσισε να ερευνήσει ο ίδιος τους ισχυρισμούς.
Έστειλε δείγματα του ΠΟΥ από αίγα, παπάγια και ορτύκια για δοκιμή. Αφού και τα 3 δείγματα έδειξαν θετικό το COVID-19, ο πρόεδρος της Τανζανίας φέρεται να έχει διώξει τον ΠΟΥ από τη χώρα.
Μετά το προβάδισμα της Τανζανίας, το Μπουρούντι έδιωξε επίσης ολόκληρη την ομάδα Coronavirus του ΠΟΥ από τη χώρα για παρέμβαση σε εσωτερικά θέματα. Σε επιστολή που απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΥ στην Αφρική, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι οι τέσσερις αξιωματούχοι πρέπει να φύγουν μέχρι την Παρασκευή.
Φαίνεται ότι οι μέρες του ΠΟΥ στην Αφρική έχουν τελειώσει!
Πηγή Greatgameindia.com
Η UCLA, Stanford CDC Ανακαλύπτει ότι οι πιθανότητες θανάτου από τον #ψευτο-ιο είναι 1 στα 19 εκατομμύρια !!!
UCLA, Stanford CDC Finds Chances of Dying from #faux Virus is 1-in-19 Million!!!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%83-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: