Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗΣ(Βίντεο)

 


5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Με το πρόσχημα μιας πανδημίας, θα δημιουργήσουμε ένα κράτος φυλακής»
Ακριβώς από το στόμα του. Και δεν φαίνεται τώρα σαν αστυνομικό κράτος;
Μέχρι πρόσφατα δεν σας επιτρεπόταν να επισκεφθείτε σε όλη τη χώρα και οι λαοί, ακόμη και στη Νέα Ζηλανδία, δέχθηκαν επισκέψεις από την επιβολή του νόμου για κανένα συγκεκριμένο λόγο.
Σε άλλες χώρες συλλαμβάνονται (Αυστραλία) για ειρηνική διαμαρτυρία (Καναδάς).

https://envirowatchrangitikei.wordpress.com/2020/05/10/this-is-what-a-tyranny-in-canada-looks-like-2-arrested-committed-for-psych-assessment-for-hunger-striking-in-their-own-home/

Οι Λαοί πρέπει τώρα να αφήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας, εάν κάνουν αγορές οπουδήποτε, αφήνοντάς τα ανοιχτά για περαιτέρω επισκέψεις από την Αστυνομία (εάν τυχαίνει να ήσασταν σε επαφή με ένα μολυσμένο άτομο ακόμη και όταν κανένας από εσάς δεν το γνωρίζετε) και η Αστυνομία επιτρέπεται τώρα να εισέλθει σε εγκαταστάσεις χωρίς ένταλμα έρευνας.
Φυσικά στο όνομα της ασφάλειάς σας και συμβαίνει και αλλού καθώς μιλάμε. Και με βάση μια κρίση που έχει ποσοστό θανάτου 0,2%, όχι χειρότερο από την εποχική γρίπη.

https://envirowatchrangitikei.wordpress.com/2020/05/22/what-contact-tracing-looks-like-in-the-us-one-familys-disturbing-story/

Όλα αυτά άλλαξαν στη Νέα Ζηλανδία όταν οι δρακόντειοι νόμοι ψηφίστηκαν με τη διαμαρτυρία από οποιονδήποτε εκτός από έναν μοναδικό βουλευτή.
Το παρακάτω βίντεο εξηγεί συνοπτικά το σχέδιο Rockefeller να εισαγάγει στρατιωτικό νόμο και αστυνομικό κράτος.
Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο αρχείου pdf με το πραγματικό έγγραφο εδώ (η λειτουργία κλειδώματος ξεκινά στη σελίδα 18).

https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Foundation.pdf

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αποκρύψει τα σχέδιά τους. Βρίσκονται εκεί καθαρά, αν θέλετε να ολοφάνερα.
Δυστυχώς, οι περισσότεροι λαοί προτιμούν να συνεχίζουν να ακούνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να αγνοούν τι πραγματικά συμβαίνει ακριβώς κάτω από τη μύτη τους.
Το σενάριο του στρατιωτικού νόμου περιγράφεται με φουτουριστικό τρόπο σε αυτό το έγγραφο του Rockefeller Foundation, ως σενάριο που έχει ήδη συμβεί:

«Ένα σημαντικό – και νέο – στοιχείο της κύριας στρατηγικής μας είναι ο σχεδιασμός σεναρίων, μια διαδικασία δημιουργίας αφηγήσεων για το μέλλον με βάση παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν ένα συγκεκριμένο σύνολο προκλήσεων και ευκαιριών». (εισαγωγή εγγράφου)
Από τη δήλωση σκοπού του Ιδρύματος:
«Το Ίδρυμα Rockefeller υποστηρίζει έργο που επεκτείνει τις ευκαιρίες και ενισχύει την ανθεκτικότητα σε κοινωνικές, οικονομικές, υγειονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις – επιβεβαιώνοντας την πρωτοποριακή φιλανθρωπική αποστολή του, από το 1913, να «προωθήσει την ευημερία» της ανθρωπότητας.»

Είναι ενδιαφέρον ότι, το 1913 είναι η χρονιά που πέρασαν το νόμο της Federal Reserve και άσκησε το όνομα της Federal Reserve, η οποία είναι η ιδιωτική τους εταιρεία και όχι ένα κρατικό τραπεζικό σύστημα… η δήλωσή τους θα ήταν καλύτερα διατυπωμένη με τίτλο «προώθηση της ευημερίας των τραπεζών»:
Το 1913, ένας γερουσιαστής, ο Nelson Aldrich, παππούς της μητέρας των Rockefellers, ώθησε τον νόμο Federal Reserve μέσω του Κογκρέσου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όταν μεγάλο μέρος του Κογκρέσου ήταν σε διακοπές (Αναφορά 3, 4, 5).

https://rense.com/ufo2/fedrez.htm

Όταν εκλέχτηκε, ο Wilson πέρασε το FED. Αργότερα, ο Wilson απάντησε με λύπη (αναφερόμενος στην FED), «έχω καταστρέψει ακούσια τη χώρα μου».
Σημειώστε επίσης ότι ο JFK ενήργησε για να αφαιρέσει το μονοπώλιο του στον τραπεζικό τομέα και την κερδοφορία τόκων το 1963, την ίδια χρονιά που δολοφονήθηκε.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Operation Lockstep – Rockefeller Plan for Martial Law (2010)

«Είναι δυνατόν να πειθαρχίσουμε και να ελέγξουμε μερικές κοινωνίες για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά όχι ολόκληρο τον κόσμο όλη την ώρα». – GK Bhat, TARU Leading Edge, Ινδία σελίδα 20
«Οι πολίτες παραιτήθηκαν πρόθυμα από ένα μέρος της κυριαρχίας τους – και της ιδιωτικής τους ζωής – σε πιο πατερναλιστικά κράτη με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα» (P18)

Διευθυντής CDC: Εμβόλιο κορωναϊού; Φορέστε τη «σωτήρια»μάσκα σας!

Ο διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου Νόσων, Redfield, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου, σύροντας τα δάχτυλά του σε όλο το εσωτερικό της μάσκας του και έτσι μολύνοντάς το, ότι η χρήση μάσκας ήταν ακόμη πιο σημαντική από οποιοδήποτε μελλοντικό εμβόλιο κοροναϊού.
Αστείο είναι ότι, το CDC δίδασκε κάτι εντελώς διαφορετικό πριν από μήνες. Γιατί δεν φαίνονται σωστό; Είναι αυτή η επιστήμη… ή η πολιτική;

Επίσης: Το τεράστιο σκάνδαλο του Νάσβιλ σχετικά με τις αναφορές του Covid και ο κυβερνήτης του Τέξας Abbott αθέμιτα μετατοπίζουν τις εταιρείες ενοικίασης εσωτερικών σωλήνων χωρίς λόγο.
Παρακολουθήστε τη σημερινή έκθεση Liberty:

CDC Director: ‘Covid Vaccine? Ha! Wear Your «Life Saving» Mask!’

https://brandnewtube.com/embed/7kgKD9x35yK56qd

AMERICA THE BLIGHT : The Method to the Madness (2020)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr                  http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια: