Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Mόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα! -Το ΔΝΤ εκβιάζει τη Λευκορωσία για μέτρα covid19:παντού μάσκες για να πάρεις δάνειο…Aπάντηση Λουκατσένκο: δεν θα μας χορέψουν αυτοί όπως θέλουν….BINTEO


5/5 (2)
Η Λευκορωσία που δεν επέβαλε lockdown υγειονομικό στον πληθυσμό είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τις δυτικές χώρες που κατέλυσαν τα πολιτεύματά τους τα συντάγματά τους για ν΄αντιμετωπίσουν τον Coronavirus που συνωμοσιολογικά οι διεύθυνοντές της τον περιέγραψαν ως πόλεμο κατά ενός .. αόρατου εχθρού…..Η Λευκορωσία αναλογικά ως προς τους κατοίκους έχει 8 φορές λιγότερους νεκρούς απ΄ότι οι ΗΠΑ και 12 φορές λιγότερες από το Βέλγιο. Ωστόσο το γνωστό μας φιλανθρωπικό ανθρωπιστικό ΔΝΤ εκβιάζει. Τολμάει να θεωρεί προϋπόθεση για τη χορήγηση ενός δανείου ύψους 950 εκατομμυρίων δολαρίων στη Λευκορωσία την τροποποίηση της πολιτικής μάχης κατά του Covid19 από τον Loukachenko για ν΄αναδιπλωθεί στις δυτικές πολιτικές απαιτώντας υποχρεωτική μάσκα παντού, περιοριστικά μέτρα,καραντίνα, απομόνωση κλπ…H le monde έγραψε εκθειάζοντας τη Λευκορωσία ”το κράτος που ο covid δεν έλαβε χώρα.”.. και όμως…το ΔΝΤ εκβιάζει τη Λευκορωσία για μέτρα covid19: παντού μάσκες για να πάρεις δάνειο…απίστευτη απαίτηση, πρωτοφανής εκβιασμός…Aυτές τις αποκαλύψεις έκανε ο Λουκατσένκο στο Υπουργικό του Συμβούλιο…!!!!!! Aπάντηση Λουκατσένκο: δεν θα μας χορέψουν αυτοί όπως θέλουν….Απαιτεί το ΔΝΤ απομόνωση, καραντίνα, μάσκα .. τι παραφροσύνη”. Η τοποθέτηση Λουκατσένκο μεταδόθηκε από το belta…Είπε ο Λουκατσένκο ”έχουν την απαίτηση ν΄αντιδράσουμε όπως η Ιταλία. Θεός φυλάξοι δεν θα επαναλάβουμε στη Λευκορωσία την κατάσταση της Ιταλίας . Η παγκόσμια Τράπεζα είναι έτοιμη να μας χρηματοδοτήσει 10 φορές περισσότερο από ό,τι αυτοί…Ζήτησα να κάνουν πραγματογνωμοσύνη στο Υπ. Υγείας…
dimpenews.com

Mόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα!

Ο Άγγλος παρουσιαστής της τηλεόρασης Mark Dolan κόβει ζωντανά, στον αέρα, τη μάσκα και λέει ότι μόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα!

Ο Mark Dolan δεν πιστεύει στις μάσκες προσώπου: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναστατούν. Το ασυνεπές μήνυμα μασκοπροστασίας δεν έχει νόημα».

Κόβοντας τη μάσκα προσώπου του ζωντανά, ο Dolan πρόσθεσε: «Εάν θέλετε να σώσετε ζωές και να επαναφέρετε τη χώρα στο σωστό δρόμο, η μόνη επιλογή είναι να επιστρέψετε στο φυσιολογικό. Το πρώτο βήμα για να το επιτύχετε αυτό είναι να κόψετε αυτές τις άθλιες μάσκες»

Εδώ έχουμε τον πρόεδρο των δασκάλων (υπάλληλο συμφερόντων), τις δημοσιογραφικές πόρνες -μάλιστα ο «κομμουνιστής» Μπογιόπουλος περιμένει το σοσιαλισμό μετά τον κορωνοϊό-, τους γιατρούς που τ’ αρπάζουν από τις…φαρμακοβιομηχανίες και φυσικά όλα τα κόμματα σε μια «ομοψυχία» που δεν υπήρξε ποτέ στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας μας (ενωμένοι: Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Γεννηματά) για να μπει μάσκα στα παιδάκια του νηπιαγωγείου!
Πηγή
ΣΟΚ: «Πολλοί πέθαναν από την απομόνωση » σύμφωνα με την Γιατρό Dr Martinaux, που κατέθεσε στην Επιτροπή Έρευνας της Γερουσίας στη Γαλλία για covid19.
Αποσπάσματα από την ακρόαση- κατάθεση της Joëlle Martinaux την 1η Σεπτέμβρη στο πλαίσιο της Ερευνητικής επιτροπής της Γερουσίας επί της διαχείρισης της κατ ‘οίκον φροντίδας κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Η Joëlle Martinaux είναι η Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης των κοινοτικών και διακοινοτικών κέντρων κοινωνικής δράσης (UNCCAS),τ. Αντιδήμαρχος στη Νίκαια κι ομοίως γιατρός επειγοντολόγος.
«Βρήκαμε πολύ περισσότερα ηλικιωμένα άτομα πεθαμένα στις οικίες τους επειδή είχαν σταματήσει να τρώνε, κι από αφυδάτωση. Ή απλά, με αυτό το διάσημο σύνδρομο ολίσθησης*, επειδή πίστευαν ότι η ζωή τους θα τελείωνε.
« Τίποτα δεν δικαιολογεί να θέτουμε σε ολοκληρωτική απομόνωση άτομα υπερήλικα ή πρόσωπα με λειτουργικές δυσκολίες.Πρόσωπα που ήταν κανονικά αυτόνομα βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη πολύ απομονωμένα γιατί ήταν άγνωστα στις διάφορες υπηρεσίες. »
« Πρόσωπα που ήταν αυτόνομα δεν περπατούν πια γιατί οι φυσιοθεραπευτές – που δεν είχαν υλικά προστασίας– σταμάτησαν τις επισκέψεις
Η ίδια ήταν επίσης σοκαρισμένη από την «μη δυνατότητα να πάει κανείς να δει ηλικιωμένους στα νοσοκομεία κάτι που είναι απάνθρωπο στην εποχή μας. »
« Τα médias σφυροκοπούν καθημερινά ότι οι υπερήλικες θα πεθάνουν αυτό είναι απολύτως δραματικό, αυτό ήταν το τέλος του κόσμου γι αυτά […]. Αυτό ήταν πολύ αγχωτικό για όλους αυτούς τους ανθρώπους, και εξακολουθεί να είναι και τώρα, επειδή έχετε άτομα που πάντα δεν βγαίνουν . “……
« Θα πρέπει πραγματικά να αποσαφηνίσετε για τι μιλάμε […] Όταν έχετε τον αριθμό των νέων περιπτώσεων κάθε μέρα, αλλά για τι μιλάμε; Πρόκειται για θετικά τεστ ή είναι άρρωστοι; Αυτό είναι σημαντικό. Προς το παρόν, δεν είναι καθόλου σαφές. »..
«Υπήρξαν θάνατοι που σχετίζονται άμεσα με το COVID και, επαναλαμβάνω, υπήρξαν πάρα πολλοί θάνατοι λόγω απομόνωσης. Οι πόρτες άνοιξαν και βρήκαμε πάρα πολλούς ηλικιωμένους στο δάπεδο, μερικούς νεκρούς.
«Επιπλέον,« ξεχνάμε επίσης, και είναι σημαντικό να το επισημάνουμε, τους πάσχοντες από χρόνιες παθήσεις που δεν νοσηλεύονται. Και έχουμε πολλούς από αυτούς τώρα. Άτομα με καρκίνο, που η χημειοθεραπεία τους έχει διακοπεί για 3 ή 4 μήνες. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι δυνατό. “
όχι πια απομόνωση με το πρόσχημα της μόλυνσης, βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα“..είπε.reseauinternational 8/9/20
*Λέγεται ακόμη και «ασυνείδητη αυτοκτονία».Το σύνδρομο αυτό χαρακτηρίζεται από μια αρκετά ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς σε ένα ηλικιωμένο άτομο, που συνοδεύεται από απώλεια αυτονομίας. Ακόμα και ένα απόλυτα ανεξάρτητο άτομο μπορεί ξαφνικά να χάσει τη γεύση για τη ζωή και ν’ αρνηθεί να κάνει βασικές καθημερινές ενέργειες όπως το φαγητό, το μπάνιο ή το να σηκωθεί.Μπορεί να συνοδεύεται από διάφορες ανησυχίες, όπως ο φόβος του να είσαι μόνος…
dimpenews.com
www.nikosxeiladakis.gr                 http://nikosxeiladakis.gr/m%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια: