Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ…«ΥΠΗΡΕΣΙΑ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


4.6/5 (10)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μεγάλη ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν αυτές τις μέρες δηλώσεις Ελλήνων, (ελληνόφωνων), δημοσιογράφων και άλλων δημοσίων προσώπων που κυριολεκτικά λειτουργούν σαν λαγοί των τουρκικών απειλών, προκλήσεων και απαιτήσεων κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας και όλα αυτά, κυρίως στο γνωστό ανθελληνικό τουρκόφρονο κανάλι του Φαλήρου.
Έτσι εκτός από την βουλευτίνα του ΚΚΕ, την κ Κανέλλη, την σκυτάλη πήρε ο γνωστός επίσης δημοσιογράφος του καθεστωτικού μειοδοτικού συστήματος, Χρηστός Παπαχρήστου, ο οποίος δικαίωσε τις τουρκικές απόψεις για τις τουρκικές διεκδικήσεις, όπως γραφούν τα τουρκικά ΜΜΕ, με την πάγια τουρκοφοβική παραδοχή ότι η Τουρκία είναι η μεγάλη υπερδύναμη της περιοχής, (ε ρε Ερντογάν, βρήκες εδώ στο Ελλαδιστάν τους καλύτερους οπαδούς στην νεοοθωμανική αλαζονεία σου) και ότι πρέπει η Ελλάδα ούτε λίγο ούτε που να υποχωρεί στην τουρκική επεκτατικότητα.
Παράλληλα στο ίδιο μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος της Καθημερνής, Κώστας Ιορδανίδης, που κινείται στην γραμμή της εθνικής υποχωρητικότητας έναντι της τουρκικής παρανομίας και απειλής.
Όλοι αυτοί και μη εξαιρετέοι, πρωτοσέλιδα τουρκικών ΜΜΕ, με τις ευλογιές της Άγκυρας την ίδια ώρα που το εγκληματικό τουρκικό κράτος πνίγεται στα εγκλήματα του. Εμείς τι να πούμε ;;;
Να τους χαίρεστε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr              http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια: