Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Η ποινική αξιολόγηση του κρατικού πειθαναγκασμού των πολιτών σε παρατεταμένη μασκοφορία.-30+1 λόγοι που εξαιρούν την μάσκα.

 


5/5 (1)

Στην διάθεση κάθε δικαστή και εισαγγελέως.Ώρα να με πείσετε ότι ζούμε σε δημοκρατία.Εισφέρω και τεκμηριώνω το επιχείρημα ότι η παρατεταμένη χρήση μάσκας, μεταξύ άλλων, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται:α) για την ποινική αξιολόγηση του κρατικού πειθαναγκασμού σε παρατεταμένη μασκοφορίαβ) για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματος ανάγκης των πολιτών αλλά καιγ) για την αντισυνταγματικότητα της σχετικής ΚΥΑ.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Πηγή

Κύριε Καθηγητά, οι τρεις πρώτες παράγραφοι του εξαιρετικού σας άρθρου, προσωπικά που δείχνουν τον πρώτο ΕΜΜΕΣΟ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟ…

ΤΗΝ ΑΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… γιατί μέχρι σήμερα, “η δικαιοσύνη”, έχει δώσει δείγματα χυδαίας διαπλοκής με την πολιτική και τα οικονομικά συμφέροντα, καθώς και αμέτρητα παραδικαστικά.

Αποτελούν στην πλειοψηφία τους, την ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Επειδή όμως αυτός ο λαός, έχει πολλή οργή μέσα του, ας έχουν στην άκρη του μυαλού τους και οι έμμεσοι συναυτουργοί, οι οποίοι μετέτρεψαν την δικαιοσύνη έτσι ώστε να θυμίζει “τριτοκλασάτο οίκο ανοχής”, πως όταν η οργή του λαού ξεσπάσει, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ….

Γι αυτό, μην περιμένετε κανέναν δικαστή ή εισαγγελέα να σας καλέσει.

Γνωρίζουν πολύ καλά, πως αποτελούν τον πυλώνα και τους συναυτουργούς ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την έτερη συντεχνία των “διανοητικών εκπορνευμένων δημοσιογράφων.” (η έκφραση ανήκει στον Jhon Swainton)

Μετά την ΥΒΡΗ, έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ και θα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ για όλους τους έμμεσους αυτουργούς.

Καλλιόπη Σουφλή                   http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια: