Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Τους έχουν καταξεφτιλίσει...!!! Οι Κούρδοι επιδεικνύουν τα όπλα που παράτησαν οι τούρκοι φεύγοντας σαν ΛΑΓΟΙ για να γλιτώσουν...!!

 





Τα ''τρόπαια'' των Τούρκων στρατιωτικών που σκοτώθηκαν στα όρη Γκάρε στο Β.Ιράκ επιδεικνύουν οι Κούρδοι με σχετικό βίντεο, προκαλώντας οργή και πανικό στο εσωτερικό της χώρας, αφού η μεγαλομανία του Ερντογάν στοιχίζει αρκετές ανθρώπινες ζωές στην τουρκική κοινωνία.

Σύμφωνα με τους Κούρδους, η Άγκυρα ήθελε να επιτύχει μια μόνιμη κατοχή της περιοχής αλλά και να υφαρπάξει τους Τούρκους αιχμαλώτους (οι οποίοι είχαν στείλει προηγουμένως επιστολή στην Άγκυρα με την οποία ανέφεραν ότι το τουρκικό κράτος τους παράτησε στην τύχη τους) με έναν τετραήμερο βομβαρδισμό και την ανάπτυξη στρατευμάτων.

Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από σαράντα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και δεκάδες drone. Δεκαπέντε Κούρδοι αντάρτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, έξι από αυτούς στο στρατόπεδο των φυλακών Siyanê. Δύο ελικόπτερα δέχθηκαν πυρά από τους αντάρτες και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: