Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

«Αυγά και γιαούρτια» στον Καραθεοδωρή, ΥΠΟΤΑΓΗ στην εξουσία! Η χάρη τους έφτασε μέχρι Βερολίνο, vid

 


Οι «μασκοφόροι» «αντεξουσιαστές» υπηρετούν το χάος…

Στην Ελλάδα, μεταξύ των άλλων, οι αριστεροί, αυτοαποκαλούμενοι ως αλληλέγγυοι, μαζί με τους κουκουλοφόρους δεν αντιδρούν εμπρός στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, ενώ υποτίθεται δηλώνουν «αντεξουσιαστές».

Αντιθέτως, αποφάσισαν να κάνουν την εμφάνισή τους για ένα νομοσχέδιο της Παιδείας αλλά και για τον αριστερό τρομοκράτη Κουφοντίνα.

Χθες, μάλιστα, στην Θεσσαλονίκη, πέταξαν αυγά και γιαούρτια στο Κτίριο Διοίκησης Α.Π.Θ., πάνω στο όνομα του μαθηματικού «Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή», στις γνώσεις του οποίου υποκλίθηκε ο Αϊνστάιν. Κανένα χέρι δεν σταμάτησε από σεβασμό στο όνομα του μεγάλου μαθηματικού. Αντίθετα, όλοι αυτοί σταματάνε εμπρός στην επιβολή μέτρων από την εξουσία και φορώντας τις μάσκες τους γιαουρτώνουν την ίδια την πραγματική επιστήμη, η οποία υποτίθεται θέλουν να βελτιωθεί.

Η χάρη τους έφτασε μέχρι και την Γερμανία. Ομάδα αριστερών εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης στο προξενείο της Ελλάδας στο Βερολίνο που βρίσκεται στην κεντρική περιοχή Mitte.

Η ομάδα αποτελούνταν από οκτώ γυναίκες και έναν άνδρα, Έλληνες και Γερμανοί. Η κατάληψη έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε ανακοίνωση που μοίρασαν ζητούσαν το να σταματήσει «η δολοφονία» του Δ. Κουφοντίνα και να ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Καμία αναφορά στα μέτρα περιορισμού! Όλοι με τις μάσκες τους….

Δεν υπάρχουν σχόλια: