Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η Βοστώνη «αποκάλυψε» τις θηριωδίες των Τσετσένων ισλαμιστών!


Οι επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης αφύπνισαν επιτέλους τη Δύση, η οποία τόσα χρόνια εθελοτυφλούσε μπροστά στα αποτρόπαια εγκλήματα των Τσετσένων, αποκαλώντας τους «αντάρτες» και «αγωνιστές της ελευθερίας».
Η Βοστώνη «αποκάλυψε» τις θηριωδίες των Τσετσένων ισλαμιστών!

Η Δυτική κοινή γνώμη προτιμούσε όχι μόνο να κλείνει τα μάτια στις θηριωδίες των Τσετσένων ισλαμιστών, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τους ενίσχυε για να πιέσει την Ρωσία.
Όλα αυτά μέχρι που η θηριωδία χτύπησε την πόρτα της, με τις δολοφονικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.
Και όμως, αυτή η δολοφονική κάστα φανατικών έχει διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα τελευταία 20 χρόνια, πολλές φορές με υποστήριξη της Δύσης. Όπως στο Κοσσυφοπέδιο ή την Συρία. Ουδείς μπορεί να ξεχάσει τις σφαγές παιδιών στο Μπεσλάν ή το μακελειό στο Θέατρο της Μόσχας.
Σήμερα το Newsbomb φέρνει στην επιφάνεια ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που θα έπρεπε να κάνει την Δύση να ντρέπεται. Όχι απλώς επειδή το απέκρυψε, αλλά κυρίως επειδή ούτε καν το καταδίκασε απερίφραστα, λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Κράτησε μάλιστα «ίσες αποστάσεις» μεταξύ των δολοφόνων και των θυμάτων.
Στις 15 Ιουνίου του 1995 περίπου 80 Τσετσένοι, υπό την καθοδήγηση του Σαμίλ Μπασάγιεφ εισβάλλουν με στρατιωτικά φορτηγά στην πόλη Μπουντιόνοφσκ, στη νότια Ρωσία και καταλαμβάνουν το αστυνομικό τμήμα και το δημαρχείο της πόλης.
Στη συνέχεια αρπάζουν με τη βία περίπου 2000 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων παιδιά και νεογέννητα βρέφη και τους κλείνουν στο νοσοκομείο της πόλης.
Ο Μπασάγιεφ απειλεί να τους σκοτώσει όλους, αν δεν υπάρξουν απευθείας διαπραγματεύσεις με τη ρωσική κυβέρνηση. Ο τότε πρόεδρος της Ρωσίας Μπόρις Γιέλτσιν καταγγέλλει την επίθεση και κάνει λόγο για «σκληρότητα άνευ προηγουμένου».
Μετά από έξι ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων, η ομηρεία λήγει με την επέμβαση των ρωσικών αρχών.
Ο απολογισμός τραγικός: Περισσότεροι από 100 νεκροί, καθώς οι Τσετσένοι ισλαμιστές χρησιμοποιούσαν τους ομήρους ως ανθρώπινες ασπίδες!
«Ανθρώπινη σάρκα παντού, αίματα στους τοίχους και δεκάδες καμένα πτώματα», περιγράφει σοκαρισμένος Ρώσος αξιωματούχος την επόμενη ημέρα!
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Δυστυχώς όμως δεν συνέβησαν σε κανένα «πολιτισμένο» κράτος της Δύσης και αυτό ήταν αρκετό για να ξεχαστούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: