Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΟΝ ΜΠΕΤΙΝΤ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "Να μηδενιστεί ο αμυντικός προυπολογισμός"

Ο γνωστός για τις παιδοφιλικές του θεωρίες Koν Μπετίτ (σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους, χαρακτηριστική είναι η φράση του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι") επιθυμεί να αφοπλισθεί εντελώς η Ελλάδα!
Αυτό είναι συμπερασμα που συνάγεται αφού κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παρεχώρησε η ομάδα του στο περιθώριο της Συνόδου της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο είπε ότι  προϋπολογισμός της Ελλάδος για την άμυνα, που φθάνει το 4% του εγχώριου ΑΕΠ, θα έπρεπε να μηδενισθεί(!!) σε καιρό κρίσης και τα χρήματα να δοθούν για την οικονομική υποστήριξη του πληθυσμού.
Και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι "εγγυήσεις, για την ασφάλεια της Ελλάδας έναντι μιας ενδεχόμενης επίθεσης από την Τουρκία,(απίθανο ενδεχόμενο όπως είπε !!) θα πρέπει να τις παράσχει η Ε.Ε". Μια ΕΕ εντελώς ανύπαρκτη στρατιωτικά... Τα επιχειρήματα του μάλλον απευθύνονται σε αφελείς αφού η κάθε χώρα είναι γνωστό πως ερευνα πως να αυξήσει το προσωπικό της κέρδος και συμφέρον και όχι να θυσιαστεί για κάποια άλλη..
Αναφερόμενος στην κατάσταση των ελέγχων που πραγματοποιεί η τρόικα στην Ελλάδα, ο Κον Μπεντίτ την χαρακτήρισε «σουρεαλιστική», επισημαίνοντας ότι «η τρόικα δεν υπόκειται σε κανέναν δημοκρατικό έλεγχο. Υφίστανται οι προτάσεις της, τις οποίες προφανώς η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί να συζητήσει».
Όπως είπε η Κομισιόν εγκρίνει τις προτάσεις της τρόικας, αλλά οι αποφάσεις της τρόικας που τις υιοθετεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν υπόκεινται σε κανένα κοινοβουλευτικό διάλογο και δεν υπάρχει καμία πλειοψηφία που να μπορεί να απορρίψει τις προτάσεις της.
Ο Κον Μπεντίτ τόνισε ότι: «Θα πρέπει να βρούμε δημοκρατικούς θεσμούς για να ελέγχουμε την τρόικα που είναι ένα είδος εκτελεστικής εξουσίας, και να υπάρχει το κοινοβουλευτικό αντίβαρο.
Αυτό είναι απόλυτα σωστό, όμως από την άλλη πλευρά, για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν περιφερειακά ταμεία και κονδύλια που θα είναι στον προϋπολογισμό και χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία, ποντάρουν σε αυτόν τον προϋπολογισμό για την ανάπτυξη, γιατί είναι η μόνη τους δυνατότητα. Γι αυτό στο Συμβούλιο υποστήριξαν αυτόν τον προϋπολογισμό, ακόμη κι αν είναι ανεπαρκής. Πάντα τέτοιοι εκβιασμοί γίνονται εκεί».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
            ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: