Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ομολογία Σαμαρά:”Στην αρχή δεν πήρα τηλέφωνο και αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις βουλευτές...” - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;; ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ;;;;;
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΩΡΟ ΓΙΑ  ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  

Γράφει ο Αντίοχος
Την έδωσε τελικά την περιβόητη συνέντευξη στον Πρετεντέρη - Ντερμπεντέρη (δηλαδή στο πρώτο βιολί της διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας στην Ελλάδα), ο φον Αντωνάκης. Δε θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα παραμύθια του, τα… συνήθη, όπως π.χ. ότι «δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα» κ.τ.λ. (άλλωστε, δεν τον πιστεύει κανείς), αλλά με κάποια εξ’ αυτών που είπε για την Χρυσή Αυγή. Και είπε πολλά, σχεδόν η μισή συνέντευξη περιστράφηκε γύρω από την Χρυσή Αυγή.
Θα επικεντρωθούμε σε τέσσερα σημεία, εκ των οποίων το 2ο είναι και το πιο σημαντικό:
1ον) Ο φον υποστήριξε πως υπάρχουν στοιχεία ότι δόθηκε εντολή δολοφονίας του Φύσσα, εννοώντας προφανώς από τον… Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής! Ιδού: 
«Η δημοκρατία καταδικάζει πράξεις, όχι προθέσεις. Και θα σας πω ότι θέλει στοιχεία. Γι’ αυτό το λόγο και ο κ. Δένδιας είχε ήδη στείλει 32 φακέλους στη δικαιοσύνη. Και με το που έγινε αυτό το αποκρουστικό γεγονός, ως εγκληματική οργάνωση, γιατί δεν τσακώθηκαν οι δυο και ο ένας να σκοτώσει τον άλλον, αλλά δόθηκε εντολή να έρθει ένας τρίτος να σκοτώσει αυτό είναι ο ορισμός της εγκληματικής Οργάνωσης. Με το που έγινε αυτό και με τη στήριξη και τον συνδυασμό των 32 φακέλων, ήταν εφικτό αμέσως –και δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό, την ίδια στιγμή να βρεθούν οι πάντες να πιάσουν τους ενόχους επιτόπου- έγινε αυτό το οποίο έγινε».
Που είναι άραγε κρυμμένα αυτά τα στοιχεία και δεν τα έχει δει κανείς;
2ον) Μέσα στην πρεμούρα του να αποδείξει την «ανεξαρτησία» της δικαιοσύνης, του ξέφυγε και ομολόγησε ότι παρενέβη στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να προφυλακίσει τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και τους δύο βουλευτές!!! Ιδού:
«Εγώ είμαι εδώ 15 μήνες, ελέγχω τη Δικαιοσύνη; Να σας το πω έτσι. Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω «Παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουν»; Είδατε δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή».
Δεν πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο «τουλάχιστον στην αρχή». Ποια ήταν η αρχή; Προφανώς, όταν παρουσιάστηκαν στο ανακριτή οι τρεις πρώτοι βουλευτές, Η. Κασιδιάρης, Η. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι. Άρα, συνέβη μετά, λίγο πριν παρουσιαστεί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής!!! Στο σημείο αυτό, ο φον καταλαβαίνει τι ξεστόμισε και κάνει επιτόπου… κωλοτούμπα: «Εγώ στην Αμερική βρισκόμουν, είχα εν τω μεταξύ φύγει». Κι από την Αμερική δε μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο Αντωνάκη; Δεν… έπιανε η γραμμή;
3ον) Ο φον, υποστήριξε ότι ο κόσμος… αποδρά από την Χρυσή Αυγή:
«Πιστεύω ως εκ τούτου, ότι αυτοί οι οποίοι τώρα, με αυτά τα γεγονότα, ο απλός κόσμος, αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται,  επόμενο είναι να αποδρά από τη Χρυσή Αυγή. Το πόσο θα αποδομηθεί, είναι κάτι το οποίο θα το δούμε στην πράξη. Σίγουρα τα πρώτα γκάλοπ δείχνουν μια μείωση σημαντική, εύχομαι αυτό το πράγμα να συνεχιστεί».
Το αν «αποδρά» ή όχι, η… καρδούλα του το ξέρει! Κι αφού πέφτει η Χρυσή Αυγή, γιατί ασχολείται συνεχώς με την Χρυσή Αυγή; Αλήθεια, καιρό δεν έχουν να σκάσουν μύτη δημοσκοπήσεις; Γιατί άραγε;
4ον) Ο φον υποστηρίζει ότι μεγάλωσε και δεν γνώρισε ποτέ στη ζωή του ούτε έναν εθνικιστή («ναζί», «φασίστα», όπως τους αποκαλεί):
«Ρίζες δεν έχει καθόλου, ρίζες ναζί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Εγώ μεγάλωσα και δεν γνώρισα ποτέ μου ένα φασίστα, να μου πουν ότι «ξέρεις, αυτός είναι φασίστας» από μικρός. Δεν βρήκα έναν. Που είναι; Γιατί είναι;».
Είναι απολύτως λογικό αυτό που λέει ο κατοχικός πρωθυπουργός! Διότι, που να γνωρίσει εθνικιστές; Στους μεγαλοαστικούς κύκλους που μεγάλωσε; Ή στο Χάρβαρντ, όπου σπούδασε (μαζί με τον Jeffrey); Ή στους πολιτικάντικους κύκλους του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστίων, που κυκλοφορούσε μετά;
Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fon-antwnakhs-den-phra-thlefwno-kai-afethhkan-eleutheroi-oi-treis-bouleutes#ixzz2joah3j43

       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

  ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: