Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ!



Την ίδια ώρα που οι βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου υπερψηφίζουν με εντυπωσιακές και πρωτοφανείς στα χρονικά πλειοψηφίες την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κατηγορουμένων για πολιτικά «αδικήματα», οι ίδιοι βουλευτές απέρριψαν το αίτημα για άρση ασυλίας της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Διακάκη, και στις τέσσερις υποθέσεις για τις οποίες είχε ζητηθεί και αφορούν το αδίκημα έκδοσης έξι ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση!!!

Πιο συγκεκριμένα, στις τρεις πρώτες υποθέσεις για τις οποίες είχε ζητηθεί η άρση ασυλίας της συριζαίας, υπέρ ψήφισαν 80 βουλευτές, κατά 144, παρών 11 και 1 άκυρο. Για την τέταρτη υπόθεση, υπέρ ψήφισαν 80 βουλευτές, κατά 142, παρών 11, 1 άκυρο και 2 λευκά.

Αυτό θα πει «κόρακας κοράκου το μάτι δε βγάζει»! Όλοι μια παρέα είναι, κι αν καμιά φορά φαίνεται ότι… τσακώνονται, μη δίνετε βάση. Άλλωστε, και τ’ αδέρφια τη μία ώρα τσακώνονται και την άλλη είναι αγκαλιά. Έτσι είναι και οι βουλευτές των κομμάτων του… τόξου. Όλοι αδέρφια, με μία… μεγάλη αγκαλιά, που όλους τους καλούς καλύπτει και χωρά. Ακόμα και τους κατηγορούμενους για ακάλυπτες επιταγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: