Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Σαν σήμερα το 1961: Η Γιουγκοσλαβία του Τίτο ανακινεί «μακεδονικό ζήτημα» και η κυβέρνηση Καραμανλή υποχωρεί για τα συμφέροντα των «δυτικών συμμάχων»


Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 17:30    84
Σαν σήμερα το 1961: Η Γιουγκοσλαβία του Τίτο ανακινεί «μακεδονικό ζήτημα» και η κυβέρνηση Καραμανλή υποχωρεί για τα συμφέροντα των «δυτικών συμμάχων»
Επειδή πλησιάζει η ώρα της προδοσίας για το «Μακεδονικό» και οι νεοδημοκράτες (από κοινού και ο κρυφοσυριζαίος Καμμένος) θα προσπαθήσουν να παραστήσουν τους «μακεδονομάχους» έχει αξία να παραθέσουμε μία μονάχα από τις μαύρες σελίδες ντροπής της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης», ώστε να μην νομίζουν ότι ο Λαός τρώει «κουτόχορτο».
Σαν σήμερα, λοιπόν, το 1961 η κομμουνιστική κυβέρνηση Τίτο στην Γιουγκοσλαβία ανακινεί το «μακεδονικό» ζήτημα, κάνοντας λόγο για «μακεδονική μειονότητα» που ζει στα εδάφη της, ξεκινώντας ένα ζήτημα που συνεχίζεται έως και σήμερα.
Τότε την Ελλάδα κυβερνούσε η κυβέρνηση του «κουφού Εθνάρχη», Κωνσταντίνου Καραμανλή, η οποία θα μπορούσε να έχει λήξει το ζήτημα οριστικά και αμετάκλητα με μία της κίνηση, ιδιαιτέρως την στιγμή που οι σχέσεις Τίτο – ΕΣΣΔ ήταν σε «ψυχρή» περίοδο και άρα η Γιουγκοσλαβία χωρίς υψηλό προστάτη.
Όμως, αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος που η κυβέρνηση Καραμανλή επέλεξε να σωπάσει. Οι δυτικοί «σύμμαχοι» ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις παγωμένες αυτές σχέσεις Τίτο – ΕΣΣΔ και έτσι δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με ένα τέτοιο ζήτημα, που άλλωστε υφίστατο ήδη από μερικών ετών. Έτσι, η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έπραξε τίποτα, με αποτέλεσμα το όλο ζήτημα παρότι διπλωματικά ευκολοεπίλυτο να υπάρχει μέχρι και τις μέρες μας.
Συνεπώς, οι νεοδημοκράτες πριν προσπαθήσουν να παραστήσουν τους «μακεδονομάχους» ως φροντίσουν πρώτα να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για την διαχρονική προδοσία τους εις βάρος της Ελλάδος. Αυτοί είναι οι πρώτοι υπαίτιοι για την ύπαρξη "μακεδονικού" ζητήματος και συνεπώς ας κρυφτούν τώρα που έρχεται η ώρα της προδοσίας.
         ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: