Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

5 από 285 Έναν σκληρό ανθέλληνα, αρνητή της γενοκτονίας των Ποντίων βάζει γενικό γραμματέα «ιθαγένειας» ο Τσίπρας

Την απαράδεκτη πρακτική της απόδοσης της ελληνικής «ιθαγάνειας» σε αλλοδαπούς πλέον θα την κρίνει ένας σκληρός ανθέλληνας, ο οποίος στο παρελθόν φωτογραφιζόταν με τον αλβανό ανθέλληνα και persona non grata επισήμως για την Ελλάδα, Νίκο Άγκο, και τον επίσηςανθέλληνα Χριστόπουλο, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία.

Ενσωματωμένη εικόνα
Ο λόγος για τον Λάμπρο Μπαλτσιώτη, ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει την οργή των Ελλήνων, αρνούμενος την ποντιακή γενοκτονία, εντάσσοντάς την στο «εθνικό φαντασιακό», όπως έγραφε σε άρθρο του, ενώ σε άλλη περίσταση είχε πει ότι οι Έλληνες έκαναν γενοκτονία εναντίον των… Τσάμηδων. Στις «απόψεις» του, βεβαίως, συγκαταλέγεται και η πλήρης αποδοχή της «μακεδονικότητας» των σκοπιανών και ό,τι άλλο αντεθνικό μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Όσον δε αφορά τον μέλλοντα τομέα ευθύνης του, δηλαδή την απόδοση της «ιθαγενείας» σε αλλοδαπούς, είναι υπέρμαχος, και πάλι, της αντεθνικής απόψεως ότι αυτή θα πρέπει να δίνεται άκριτα σε όποιον αλλοδαπό γεννιέται στην Ελλάδα. Ας δούμε αναλυτικά την άποψή του για να αντιληφθούμε για τι είδους «απόψεις» έχει ο νέος Γ.Γ. «Ιθαγένειας»:

«Ας υποθέσουμε, όμως, ότι μπροστά στους δικαστές που εξέδωσαν την συγκεκριμένη απόφαση παρουσιάζονταν δύο έφηβοι. Ο ένας απόγονος κάποιου που έφυγε από την Πελοπόννησο πριν από έξι γενιές, με πλήρη άγνοια των ελληνικών και της Ελλάδας και Έλληνας πολίτης με τη λογική της καταγωγής, αλλά και με το ισχύον και σήμερα δίκαιο, ακόμα και μετά την μεταρρύθμιση του 2010. Ο άλλος, ένα παιδί χωρίς ελληνική καταγωγή, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι οι ίδιοι δικαστές θα διάλεγαν ως κατάλληλο να είναι Έλληνας πολίτης τον δεύτερο».

Εμείς απλώς να πούμε ότι στην προκειμένη περίπτωση οι μόνοι άσχετοι με την Ελλάδα είναι οι συριζαίοι που κυβερνάνε τον δύσμοιρο, που τους έχει κυβέρνηση, αυτό τόπο.     ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: