Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



Οι πατριώτες δεξιοί της Ευρώπης και η λυσσαλέα εκστρατεία εναντίον τους από το ιερατείο των Βρυξελλών
Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Την περασμένη εβδομάδα ήμασταν προσκεκλημένοι στην Πράγα, στη Συνδιάσκεψη του κινήματος ENF, «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας». Είναι οι πατριώτες δεξιοί της Ευρώπης και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ πλέον μέλος τους. Σε αυτό ανήκουν το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν, το Κόμμα Ελευθερίας του Γκέερτ Βίλντερς, αξιωματική αντιπολίτευση στην Ολλανδία, το Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας, δεύτερο σε ψήφους, που πλέον συγκυβερνά, Πολωνοί και άλλοι, όπως οι οικοδεσπότες μας στην Πράγα, το Κόμμα Ελευθερίας και Αμεσης Δημοκρατίας του Τόμιο Οκαμούρα. Αντιμετωπίζουν την ίδια λυσσαλέα ολοκληρωτική και συκοφαντική εκστρατεία με μας. Μη προσκυνώντας το διεφθαρμένο ιερατείο των Βρυξελλών, οι χώρες του Βίζεγκραντ, στο οποίο ανήκουν και η Πολωνία και η Τσεχία, δέχονται την ανελέητη επίθεση της ξεπουλημένης στον Σόρος γραφειοκρατίας του Υπερκράτους των Βρυξελλών.
Οι οπαδοί του πολιτισμικού μαρξισμού και της αυταρχικής ισοπέδωσης εναντίον των Ευρωπαϊκών Εθνών, της ταυτότητας και της ασφάλειάς τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παράνοιας των αντι-Ευρωπαίων ολοκληρωτικών είναι η στάση τους απέναντι στον Τόμιο Οκαμούρα. Γιος ενός Ιάπωνα μετανάστη και μίας Μοραβής, ξεκίνησε μαζεύοντας σκουπίδια, έγινε επιχειρηματίας, συγγραφέας, γερουσιαστής και πλέον Πρόεδρος ενός κόμματος με πατριωτικά και αμεσοδημοκρατικά χαρακτηριστικά, που με το «καλημέρα» πήρε 10%. Ε, αυτόν τον γιο μετανάστη τον αποκαλούν... ακροδεξιό και ξενοφοβικό, γιατί έχει πατριωτική ατζέντα, πολιτική κατά της παράνομης μετανάστευσης και λέει αυτά που επιβάλλουν η κοινή λογική και το Εθνικό Συμφέρον. Πλήρης παράνοια και αντιστροφή.
Οι δυνάμεις που απαρτίζουν αυτό το πανευρωπαϊκό κίνημα σίγουρα έχουμε και θα έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Συμφωνούμε, όμως, σε κάποια βασικά πράγματα: στην υπεράσπιση της ελευθερίας και της ταυτότητας των Εθνών μας από το διεφθαρμένο και ολοκληρωτικό Υπερκράτος των Βρυξελλών, στην ανάσχεση της μεταναστευτικής πλημμυρίδας και του ισλαμικού εποικισμού και στη δημιουργία μιας νέας ευρωπαϊκής συμμαχίας ανεξάρτητων κρατών, που θα ξανακάνουν την Ευρώπη κάστρο των ελληνικών, ρωμαϊκών και χριστιανικών αξιών της, με παράλληλη αντιμετώπιση του δημογραφικού, ενθαρρύνοντας τις γεννήσεις.
Οι ολοκληρωτικοί οπαδοί της ισοπέδωσης, της δημιουργίας ενός μούλτι κούτι άπατρι πολτού, όπου θα απαγορεύονται οι φάτνες, αλλά θα είναι αυστηρά καθορισμένες οι προδιαγραφές για το μήκος και το σχήμα των αγγουριών.

Μην ξεχνάτε, στις 158.789.654 σελίδες των οδηγιών των Βρυξελλών προβλέπεται και αυτό, μαζί βέβαια με την υποχρέωση να ξηλώσουμε τα σύνορά μας, για να μπαίνουν ανεμπόδιστα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» με τέσσερις πήχες μούσι και ίσα με το μπόι μου, τα καημένα. Και είμαι 1,89....
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr                                                       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: