Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Η Ρωσία ξεκινά έρευνα για να εξετάσει αν η οικογένεια Ρομανόφ δολοφονήθηκε σε εβραϊκό-σιωνιστικο τελετουργικό


Η Ρωσία ξεκινά έρευνα για να εξετάσει αν η Βασιλικη οικογένεια Ρομανόφ δολοφονήθηκε σε εβραϊκό τελετουργικό
Ενσωματωμένη εικόνα

Η Ρωσία ξεκινά έρευνα για το αν ο Τσάρος Νικόλαος Β’ και η οικογένειά του σκοτώθηκαν από Εβραίους ως μέρος μιας «τελετουργικής δολοφονίας», σε μια κίνηση που έχει εξοργίσει τους πολέμιους του αντισημιτισμού.

Οι ανακριτές σκοπεύουν να κάνουν ψυχολογική και ιστορική ανάλυση για να διαπιστώσουν εάν ο θάνατος της ρωσικής βασιλικής οικογένειας ήταν τελετουργική δολοφονία”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών – της υπηρεσίας που ασχολείται με ιδιαίτερα σημαντικά και απρόβλεπτα εγκλήματα – σε μια διάσκεψη στη Μόσχα αφιερωμένη στην έρευνα της δολοφονίας των Ρομανόφ.
Ο Τσάρος Νικόλαος πυροβολήθηκε με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά τους από κομμουνιστές εβραιομπολσεβίκους το 1918, όταν ο Βλαντιμίρ Λένιν ήρθε στην εξουσία.
Ο Τσάρος και η οικογένειά του εκτελέστηκαν από μια μπολσεβίκικη ομάδα στις 17 Ιουλίου 1918, σε ένα υπόγειο δωμάτιο στο σπίτι ενός εμπόρου όπου κρατήθηκαν στην οροσειρά των Ουραλίων του Yekaterinburg. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία τους έκανε άγιους το 2000.

Η Σβετλάνα Μολντότσκοβα ανακοίνωσε ότι η εξεταστική επιτροπή σχεδιάζει τη σύσταση ειδικής ομάδας εμπειρογνωμόνων αποτελούμενης από εκπροσώπους της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Πανεπιστημίων της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Πρόσθεσε ότι οι εμπειρογνώμονες θα αρχίσουν να εργάζονται μετά την ολοκλήρωση ενός σημαντικού ερευνητικού έργου αρχειοθέτησης το οποίο ήταν σε εξέλιξη κατά τη στιγμή της διάσκεψης.
Ο γραμματέας της επιτροπής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την εξέταση των λειψάνων της Βασιλικής Οικογένειας, επίσκοπος Τικόν Σερκούνοβ, δήλωσε στο RIA Novosti ότι ο Νικόλαος Β’ παρέμεινε συμβολική και ιερή φιγούρα ακόμη και μετά την παραίτησή του το 1917. Επομένως, η τελετουργική θεωρία της δολοφονίας έβγαζε νόημα.

Συζητώντας τη δολοφονία του Τσάρου, ο Σερκούνοβ ισχυρίστηκε ότι οι «Μπολσεβίκοι και οι σύμμαχοί τους εμπλέκονταν στον πιο απροσδόκητο και διαφορετικό τελετουργικό συμβολισμό».
Και ισχυρίστηκε ότι ο Yakov Yurovsky, ο διοργανωτής της εκτέλεσης που ήταν Εβραίος, αργότερα καυχιόταν για την «ιερή ιστορική του αποστολή».

Ενσωματωμένη εικόνα

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας, ο Ραβίνος Μπορούχ Γκόριν, δήλωσε στην Interfax ότι ο ίδιος και οι πιστοί του ήταν συγκλονισμένοι από τις δηλώσεις των εκπροσώπων της Εξεταστικής Επιτροπής και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Σημείωσε ότι οι εκπρόσωποι της Επιτροπής και της Εκκλησίας δεν έχουν συνδέσει τη δολοφονία της οικογένειας Ρομανόφ με τους Εβραίους στις δηλώσεις τους.
Ωστόσο, κάθε μορφωμένος που γνωρίζει την ιστορία αυτών των κατηγοριών θα καταλάβει ότι εννοούν τη θεωρία πως η δολοφονία ήταν ένα Καμπαλιστικό τελετουργικό που διοργάνωσαν εβραϊκά μέλη του Κόμματος των Μπολσεβίκων.


Σημειωση:
Για οσους δεν γνωριζουν να ανατρεξουν στους πραγματικους,σοβαρους και αληθινους  ιστορικους  λογους που αναγκασαν την αυτοκρατειρα της Ισπανιας Μεγαλειοτατης  Μαριας Θηρεσσιας  να απελασει ολους τους εβραιους απο το εδαφος της Ισπανιας.                                                    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5125545/Russia-investigates-tsar-killed-Jewish-ritual.html https://www.rt.com/politics/411172-investigators-to-probe-sacrifice-theory/                                     ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: