Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Βάλαμε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα

Οριστε, διαβαστε το βιογραφικο της Κυριας αυτης. Σπουδασε και διδαξε σε ξενα Πανεπιστιμια και στο τελος διοριστικε και στην Ελλαδα, οπωσδηποτε απο τον Ν. Κοτζια, να μας ειπει οτι η Ελληνικοτητα της Μακεδονιας  ειναι στη φαντασια μας!!!!!!

Περισσοτερες αληθειες στο συννημενο!

https://pbs.twimg.com/media/DpS95O8UYAMncax.jpg


infognomonpolitics@gmail.com

 

Βάλαμε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα: Μέλος Επιτροπής βιβλίων Ιστορίας Ελλάδας και Σκοπίων: Φαντασίωση η ελληνικότητα της Μακεδονίας

https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018-10-12/maxresdefault.jpg
«Ανεχόμαστε χίλια μύρια όσα στο όνομα της τρομερής πατρίδας και μιας, ας το πούμε φαντασίωσης που μας λέει ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική και θα παραμείνει ελληνική», ανέφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου  
Αντιδράσεις προκαλούν οι απόψεις μέλους της επιτροπής για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων στην Ελλάδα και τα Σκόπια. Υποστηρίζει ότι η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι μια φαντασίωση. 
Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου είναι ένα από τα επτά μέλη της επιτροπής που όρισε η ελληνική κυβέρνηση για να εξετάσει τον αλυτρωτισμό στα σχολικά βιβλία των Σκοπίων. Κι όμως, η ίδια αμφισβητεί δημόσια την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ δήλωσε στις 19/9/2018: «Ανεχόμαστε χίλια μύρια όσα στο όνομα της τρομερής πατρίδας και μιας, ας το πούμε φαντασίωσης που μας λέει ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική και θα παραμείνει ελληνική». 

https://pbs.twimg.com/amplify_video_thumb/1050635111161454594/img/r4jLvB-Jo2FuLeEm?format=jpg&name=small
https://pbs.twimg.com/profile_images/824381036171771912/yheNWn0o_normal.jpg


Αίσχος! Αυτή είναι μέλος της επιτροπής που θα ελέγξει τα βιβλία Ελλάδας - ΠΓΔΜ.
Ιωαννίδου: Φαντασίωση ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική.

...               ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: