Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

O “αντιφασισμός” τους είναι συγκαλυμμένος ανθελληνισμός



O “αντιφασισμός” τους είναι συγκαλυμμένος ανθελληνισμός
Είναι γνωστό και στον πλέον αδιάφορο για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας το μίσος των παντός είδους αντιφασιστών για τον φασισμό.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας γιορτάζοντας το Έπος που έγραψαν όλοι οι Έλληνες μαζί στην Πίνδο και τα Οχυρά Μεταξά (όλοι πλην της αριστεράς φυσικά), συνηθίζουν να βγάζουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους τις ελληνικές σημαίες, εις ανάμνηση του σπουδαίου αυτού ιστορικού γεγονότος αλλά και ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στους ηρωικούς μας προγόνους.

Βγάζουν βέβαια όλοι τις σημαίες, εκτός από τους... αντιφασίστες. Ο λόγος; Πολύ απλός. Υπάρχει κάτι που μισούν πολύ περισσότερο από τον φασισμό: Το Έθνος των Ελλήνων και κατ’ επέκταση την σημαία που το συμβολίζει. Έτσι, παρότι η σημαία αυτή πολέμησε τον Ιταλικό φασισμό, οι «αντιφασίστες» αρνούνται να την υψώσουν γιατί δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν.

Άλλωστε οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι (επί το πλείστον κομμουνιστές), δεν μπήκαν στον κόπο καν να πολεμήσουν τον Ιταλό και Γερμανό εισβολέα, γιατί αυτός ο πόλεμος «… δεν ήταν ο πόλεμός τους, αλλά ήταν ένας πόλεμος ενδοϊμπεριαλιστικός», όπως «έδινε γραμμή» τότε το ΚΚΕ. Ο «δικός τους πόλεμος» ξεκίνησε με μοναδικό σκοπό να κάνουν την Ελλάδα παράρτημα της ΕΣΣΔ.

Ταυτίζουν λοιπόν σκόπιμα και εκ του πονηρού το σημερινό ξευτιλισμένο ελληνικό κράτος (το ψευτορωμαίικο), με αυτήν την σημαία, για να δικαιολογήσουν την μισαλλοδοξία τους εναντίον του Ελληνισμού, για να την απαξιώσουν και να την κάψουν. Όμως η αλήθεια είναι πολύ σκληρή για αυτούς:

Αρνούνται το σεβασμό προς την ελληνική σημαία όχι γιατί είναι αντιφασίστες, αλλά γιατί είναι ανθέλληνες!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: