Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Ο διαχρονικά βρώμικος ρόλος της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας μας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ



ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ: Ο διαχρονικά βρώμικος ρόλος της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας μας
Μπορεί η ΝΔ να παριστάνει ότι αντιτίθεται στην Συμφωνία των Πρεσπών, όμως στην πραγματικότητα ήταν και είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχος αυτών που εποφθαλμιούν την Μακεδονία μας, αλλά και των εγχώριων προδοτών που πρόκειται να την παραδώσουν στους σλάβους.
Σε αυτή την κατεύθυνση, αξίζει πριν έρθουμε στο παρόν, να θυμίσουμε ότι ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, «Εθνάρχης», Καραμανλής ήταν που αναγνώρισε εγγράφως τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σκέτο ήδη από το 1959!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση το 1977 όταν στην Αθήνα ο ΟΗΕ αναγνώρισε την λεγόμενη «μακεδονική γλώσσα». Όπως ήταν φυσικό η Νέα Δημοκρατία δεν αντέδρασε στο ζήτημα.
Ερχόμενοι στους σύγχρονους… «μακεδονομάχους», ο Αντώνης Σαμαράς στις 2 Δεκεμβρίου του 1991 υπέγραψε επίσημο έγγραφο της ΕΟΚ (3567/91), στο οποίο τα Σκόπια αναφέρονται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Σκέτο, ούτε «βόρεια», ούτε «άνω»!


Και τώρα, ύστερα από την συνάντηση Μητσοτάκη – Μέρκελ, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε χαμηλούς τόνους στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια, καταχειροκροτήθηκε από τους συριζαίους όταν ο Δένδιας δήλωσε ότι η ΝΔ δεν θα υπερψηφίσει την αντισυνταγματικότητα των Πρεσπών, και εν τέλει κατέληξε να μην καταθέσει καν πρόταση μομφής.
Κάπως έτσι, η Νέα Δημοκρατία, καταγράφεται στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ως μία εκ των πρωταγωνιστριών πολιτικών δυνάμεων που ξεπουλάνε την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς, κατ’ εντολή των «δυτικών συμμάχων».
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: