Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Β΄ ΜΚΔ




Alt
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Β΄ Μοίρα Καταδρομών, στη Νάουσα Ημαθίας.
Ο Αρχηγός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες της Μοίρας, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στους χώρους της, ενώ παράλληλα παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες περιελάμβαναν εκπαίδευση «Αγώνας σε Κατοικημένους Τόπους» και Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Αντιμετώπιση Ασύμμετρης Απειλής».
Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό, κατά την οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ύπαρξης «ανοιχτού» μυαλού κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης, καθώς και στο πάθος, στο ενδιαφέρον, στην ανιδιοτέλεια, στην αγάπη και στη σκληρή δουλειά, που αποτελούν «συνταγή» για την επαγγελματική καταξίωση των στελεχών.
Τέλος, ο Αρχηγός συνεχάρη τα στελέχη και τους οπλίτες Καταδρομών της Μοίρας για το υψηλό ηθικό, την υπερηφάνεια και την έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν στην επίπονη και απαιτητική εκπαίδευσή τους.
Τον Αρχηγό συνόδευε ο Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας και ο Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών, Ταξίαρχος Δημήτριος Βουνίσιος.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #Αποτρέπουμε, #WeDeter, #ΕίμαστεΥπερήφανοι, #WeAreProud

Δεν υπάρχουν σχόλια: