Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!


 
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!
ΠΗΓΗ: HELLENIC NS
Αλέξανδρος Τζούλιος
Σήμερα δημοσιεύουμε το επίσημο σχέδιο του Ο.Η.Ε. για την αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού από μετανάστες για την αναστροφή του δημογραφικού προβλήματος! 
Κι αν νομίζετε ότι αυτό το σχέδιο συντάχθηκε ή δημοσιεύθηκε πρόσφατα, κάνετε λάθος! Έχει ανακοινωθεί επίσημα από το 2000!
Το σχέδιο αυτό παρουσιάστηκε, τότε, υπό μορφή «προτάσεων» ως αποτέλεσμα μιας έρευνας στην οποία διαπιστώθηκε το μελλοντικό (τωρινό) δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Τα μέτρα που «προτείνει» για την πρόληψη και την αναστροφή του προβλήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, μέτρα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών ή για την οικονομική ενίσχυση των νέων ζευγαριών. Αντιθέτως, δηλώνει ρητά ότι: «η μόνη περίπτωση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι η αντικατάσταση του πληθυσμού από αλλόφυλους μετανάστες τρίτων χωρών». Ένα σχέδιο το οποίο έχουν, πλέον, παραδεχτεί και αρκετά κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καφαντάρη: Οι πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό προβλημα της κεντρικής Ευρώπης.
Μουζάλας: Οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό πρόβλημα.
Ξυδάκης: Οι πρόσφυγες μπορεί να βοηθήσουν το δημογραφικό της χώρας.
Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: Η παρουσία μεταναστών βελτίωσε το δημογραφικό στην Ελλάδα
Το πρόσφατα ψηφισμένο Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης που επιτάσσει την ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάσταση των μεταναστών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως και σε δεκάδες άλλες) αποτελεί το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο βήμα για την υλοποίηση αυτού του πολυετούς σχεδίου του Ο.Η.Ε.. Το δεύτερο μεγάλο βήμα θα είναι η αλλαγή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την μετανάστευση και τα σύνορα των κρατών-μελών. Αυτό θα αποτελέσει και την οριστική ταφόπλακα της λευκής φυλής στην Ευρώπη, όπως και για την Ελλάδα, η οποία λόγο γεωγραφικής θέσης θα αποτελέσει (όπως αποτελεί εδώ και χρόνια) τον προθάλαμο της καταστροφής.
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!2Παρακάτω παραθέτουμε μεταφρασμένο το επίσημο Δελτίο Τύπου του 2000, του Ο.Η.Ε., με τα αποτελέσματα της έρευνας την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Εβραίος Διοικητής του Κέντρου Μεταναστευτικών Μελετών του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie.
Στο τέλος του άρθρου παραθέτουμε ένα κείμενο του ίδιου Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. το οποίο έχει δημοσιευθεί σε εβραϊκό ιστότοπο και στο οποίο εκφράζει (σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει και ενορχηστρώνει στον Ο.Η.Ε. για τα υπόλοιπα έθνη) την ανησυχία του για την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση του Ισραήλ από την μεγάλη αύξηση της μετανάστευσης! Έτσι, γίνεται κατανοητό με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Εβραίοι Σιωνιστές και τα όργανα τους (Ευρωπαϊκή Ένωση και Ο.Η.Ε.) δεν αποτελούν κάποιους καλοκάγαθους «ανθρωπιστικούς» και «φιλανθρωπικούς» οργανισμούς, όπως αφελώς ενδεχομένως να πιστεύουν ακόμα κάποιοι, αλλά στοχεύουν στην φυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών!

Δελτίο Τύπου του Ο.Η.Ε. (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 17/3/2000):
– Ο Τομέας Πληθυσμού του Υπουργείου Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Ο.Η.Ε. δημοσίευσε μια νέα έκθεση υπό τον τίτλο: «Μεταναστευτική Αντικατάσταση (Replacement Migration): η λύση για τους μειούμενους και γηράσκοντες πληθυσμούς;».
Η «Μεταναστευτική Αντικατάσταση» αναφέρεται στους μετανάστες που θα χρειαζόταν μια χώρα για να αποτρέψει την μείωση και την γήρανση του πληθυσμού της, ως αποτέλεσμα των χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και υψηλών ποσοστών θνησιμότητας.
Οι προβλέψεις του Ο.Η.Ε. δείχνουν ότι μεταξύ 1995 και 2050 ο πληθυσμός της Ιαπωνίας και σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης πιθανότατα θα μειωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Βουλγαρία και η Ιταλία, θα χαθεί το 1/4 με 1/3 του πληθυσμού. Η γήρανση του πληθυσμού θα είναι καταστρεπτική, ανεβάζοντας τη μέση ηλικία του πληθυσμού σε ιστορικά πρωτοφανή επίπεδα. Για παράδειγμα, στην Ιταλία, η μέση ηλικία θα αυξηθεί, από τα 41 έτη το 2000, στα 53 έτη το 2050. Η αναλογία μεταξύ του εργαζόμενου πληθυσμού (15-64 ετών) και των ηλικιωμένων θα μειωθεί σε πολλές περιπτώσεις στο μισό. Από 4-5 προς 1, σε 2 προς 1.
Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο κρίσιμες προβλέψεις, η έκθεση εξετάζει λεπτομερώς οκτώ χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Ρωσία, Αγγλία και Αμερική) και δύο τομείς (Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση). Για κάθε περίπτωση, εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για την περίοδο 1995-2050, υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν διάφορα επίπεδα μετανάστευσης στο μέγεθος και την γήρανση του πληθυσμού.
Τα κυριότερα ευρήματα της έρευνας είναι μεταξύ άλλων:
– Μέσα στα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί των πιο ανεπτυγμένων χωρών αναμένεται να μειωθούν και να γεράσουν λόγω χαμηλής γονιμότητας και αυξημένης μακροβιότητας. Αντίθετα, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να αυξηθεί κατά σχεδόν 1/4. Μεταξύ των χωρών που μελετώνται στην έρευνα, η Ιταλία αναμένεται να καταγράψει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή πτώση, σε σχετικούς όρους, χάνοντας το 28% του πληθυσμού της μεταξύ 1995 και 2050, σύμφωνα με τις προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών. Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος το 1995 ήταν μεγαλύτερος από αυτόν των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά 105 εκατομμύρια, το 2050, θα είναι μικρότερος κατά 18 εκατομμύρια.
– Η μείωση του πληθυσμού είναι αναπόφευκτη χωρίς την μεταναστευτική αντικατάσταση. Η γονιμότητα μπορεί να ανακάμψει μέσα στις επόμενες δεκαετίες, λίγοι όμως πιστεύουν ότι αυτό θα επαρκεί, στις περισσότερες χώρες, έτσι ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί ο πληθυσμός.
– Απαιτείται ένας αριθμός μεταναστών για την αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού σε όλες τις χώρες και τις περιοχές που εξετάζονται στην έκθεση. Ωστόσο, το επίπεδο της μετανάστευσης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η συνέχιση των επιπέδων μετανάστευσης που παρατηρήθηκαν κατά την δεκαετία του 1990 θα επαρκούσε οριακά για να αποφευχθεί η μείωση του συνολικού πληθυσμού, ενώ για ολόκληρη την Ευρώπη η μετανάστευση θα πρέπει να διπλασιαστεί. Η Δημοκρατία της Κορέας θα χρειαζόταν μια σχετικά μέτρια εισροή μεταναστών – μια σημαντική αλλαγή για μια χώρα που μέχρι σήμερα ήταν ένας καθαρός εξαγωγέας. Η Ιταλία και η Ιαπωνία θα πρέπει να πετύχουν αξιοσημείωτες αυξήσεις στην ροή μετανάστευσης. Αντίθετα, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα είναι σε θέση να διατηρήσουν τον συνολικό τους πληθυσμό με λιγότερους μετανάστες από όσους καταγράφονται τα τελευταία χρόνια.
– Ο αριθμός των μεταναστών που απαιτούνται για την αποφυγή της μείωσης του συνολικού πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που προέβλεπε ο Ο.Η.Ε.. Η μόνη εξαίρεση είναι η Αμερική.
– Ο αριθμός των μεταναστών που απαιτείται για την αποφυγή της μείωσης του εργαζόμενου πληθυσμού είναι μεγαλύτερος από εκείνον που απαιτείται για την αποφυγή της μείωσης του συνολικού πληθυσμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στη Δημοκρατία της Κορέας, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αρκετά μεγαλύτερος. Εάν τέτοιες μεταναστευτικές ροές επιτευχθούν, οι νέοι μετανάστες και οι απόγονοί τους θα αντιπροσωπεύουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο μέρος του συνολικού πληθυσμού το 2050 – μεταξύ 30-39% στην περίπτωση της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.
– Σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού τους, η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών για να διατηρήσουν το μέγεθος του εργαζόμενου πληθυσμού τους. Η Ιταλία θα χρειαστεί 6.500 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως και η Γερμανία 6.000. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρειαστούν τον μικρότερο αριθμό – 1.300 μετανάστες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους ετησίως.
– Τα επίπεδα μετανάστευσης που απαιτούνται για την αποφυγή της γήρανσης του πληθυσμού είναι πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που απαιτούνται για την αποφυγή της μείωσης του πληθυσμού. Η διατήρηση της αναλογίας εργαζομένων-συνταξιούχων συνεπάγεται, σε όλες τις περιπτώσεις, έναν όγκο μεταναστών που δεν έχει προηγούμενο, με βάση τα παλιά δεδομένα και τις εύλογες προσδοκίες.
– Χωρίς μετανάστευση, η αναλογία εργαζομένων-συνταξιούχων θα μπορούσε να διατηρηθεί στα τρέχοντα επίπεδα αυξάνοντας το ανώτατο όριο συνταξιοδότησης του πληθυσμού στα περίπου 75 έτη.
– Οι νέες προκλήσεις των μειούμενων και γηράσκωντων πληθυσμών επιτάσσουν την συνολική επανεκτίμηση πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, με μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Τα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν περιλαμβάνουν:
Α) τις κατάλληλες ηλικίες συνταξιοδότησης
Β) τα επίπεδα, τους τύπους και τη φύση της συνταξιοδότησης και των υγειονομικών προνομίων των ηλικιωμένων
Γ) τη συμμετοχή στο εργατικό δυναμικό
Δ) την εκτίμηση των εισφορών από εργαζόμενους και εργοδότες για την στήριξη των συντάξεων και των υγειονομικών προνομίων των ηλικιωμένων
Ε) πολιτικές και προγράμματα σχετικά με την διεθνή μετανάστευση
-Συγκεκριμένα, την μεταναστευτική αντικατάσταση και την αφομοίωση μεγάλων αριθμών νέων μεταναστών μαζί τους απογόνους τους.
Ο σύνδεσμος με το έγγραφο στο σάιτ του ΟΗΕ: https://www.un.org/press/en/2000/20000317.dev2234.doc.html
Όπως δηλώνει ξεκάθαρα το κείμενο του πορίσματος της έρευνας του Ο.Η.Ε., η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο όγκο μεταναστών. 20 σχεδόν χρόνια μετά βλέπουμε ότι αυτές οι δύο χώρες, όντως απορρόφησαν έναν τεράστιο αριθμό ξένων. Συνεπώς οι «προτάσεις» του Ο.Η.Ε. εφαρμόστηκαν κατά γράμμα και μάλιστα πολύ πιο ριζοσπαστικά. Άλλωστε ένα δημόσιο έγγραφο δεν θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει όλη την αλήθεια.
<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>
Όπως θα ακούσετε προς το τέλος αυτής της «προφητικής» συνέντευξης του Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie από το 2014, λέει ότι κάθε χώρα θέλει να είναι υπεύθυνη για τα σύνορα της, όμως, αυτό έρχεται σε αντίθεση με των μεγάλων αριθμών των ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην εκάστοτε (ευρωπαϊκή) χώρα, όπως και με τα «θέλω» του λαού. Δηλαδή η κυβέρνηση είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο και όχι τον πρώτο, λες και ο λαός δεν την έχει ψηφίσει «δημοκρατικά» (στην Δημοκρατία που οι ίδιοι οι Σιωνιστές μας επέβαλλαν) και έχει άλλα «θέλω». Εν τέλει το 2018 ο Ο.Η.Ε. δέσμευσε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης 152 χώρες ώστε να έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους. Ως δια «μαγείας», όμως, το Ισραήλ και η Αμερική αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το άνοιγμα…
Ας διαβάσουμε τώρα τις απόψεις του ίδιου φιλέσπλαχνου και αλληλέγγυου ανθρώπου, για την πατρίδα του, το Ισραήλ.
Joseph Chamie: «Για πάνω από τις έξι δεκαετίες, οι διαδοχικές ισραηλινές κυβερνήσεις έχουν επανειλημμένως τονίσει την κεντρική θέση τους για την εβραϊκή μετανάστευση προς το εξωτερικό και του Νόμου της Επιστροφής (Law of Return) όλων των Εβραίων στο Ισραήλ για την ευημερία, την ασφάλεια και την επιβίωση του Έθνους.
Η κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου τοποθετεί τον αριθμό των ισραηλινών πολιτών που ζουν σήμερα στο εξωτερικό σε ένα εύρος από 800.000 έως 1 εκατομμύριο, το οποίο αντιπροσωπεύει το 13% όλου του πληθυσμού των Εβραίων.
Από τους Ισραηλινούς που διαμένουν σήμερα στο εξωτερικό, περίπου το 60% πιστεύεται ότι κατοικεί στην Βόρεια Αμερική, το 1/4 στην Ευρώπη και το 15% βρίσκεται διάσπαρτο στον υπόλοιπο κόσμο.
Οι πληθυσμιακές προβλέψεις δείχνουν ότι οι Εβραίοι Ισραηλινοί θα συνεχίσουν να αποτελούν την πλειοψηφία στο Ισραήλ, στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, θα είναι μια πρόκληση για τους Εβραίους Ισραηλινούς να διατηρήσουν την σημερινή τους κυριαρχία που φτάνει το 75%, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης γονιμότητας των μη Εβραίων Ισραηλινών -γεννούν σχεδόν ένα παιδί περισσότερο ανά γυναίκα-, της εξάντλησης του αριθμού των πιθανών Εβραίων που θα επιστρέψουν στο Ισραήλ και της μεγάλης μετανάστευσης Εβραίων προς το εξωτερικό. Κατά συνέπεια, οι δημογραφικές προβλέψεις αναμένουν ότι το ποσοστό των Εβραίων στη χώρα -το οποίο έφθασε στο 89% το 1957- θα συνεχίσει να μειώνεται στις προσεχείς δεκαετίες, προσεγγίζοντας ένα ποσοστό που αγγίζει τα 2/3 του πληθυσμού στα μέσα του αιώνα.
Η μετανάστευση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού μιας χώρας στο εξωτερικό, ειδικά των πολύ μορφωμένων και ταλαντούχων, θέτει σοβαρές προκλήσεις για οποιοδήποτε Έθνος. Ωστόσο, η μεγάλη μετανάστευση είναι πρόβλημα ειδικά για το Ισραήλ, λόγω του σχετικά μικρού πληθυσμού του, της μοναδικής εθνοτικής του σύνθεσης και της πολιτικής κατάστασης με τις γειτονικές χώρες.
Επιπλέον, η μετανάστευση Ισραηλιτών αυξάνει την επιρροή των ορθόδοξων εβραϊκών κοινοτήτων και ενισχύει την ανάγκη εύρεσης προσωρινών, μη-Εβραίων εργαζομένων, ιδιαίτερα στη γεωργία, την οικοδομή και τις υπηρεσίες υγείας. Η παρουσία περισσότερων από 200.000 αλλοδαπών εργαζομένων -με τους μισούς να είναι παράνομοι και κυρίως από την Ασία (ιδίως από την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες και όλο και περισσότεροι από την Αφρική)- συμβάλλει επίσης στην μεταβολή της εθνοτικής σύνθεσης της χώρας. (φυλετική αλλοίωση)
Η αποχώρηση των Εβραίων Ισραηλιτών συμβάλλει επίσης στην υπονόμευση της Σιωνιστικής Ιδεολογίας.Εάν πολλοί Εβραίοι Ισραηλινοί επιλέγουν να μεταναστεύσουν, γιατί οι Εβραίοι που έχουν ήδη ενσωματωθεί και είναι αποδεκτοί στις χώρες που έχουν πάει να επιστρέψουν στο Ισραήλ; Επιπλέον, σχεδόν το 1/4 των νέων Ισραηλιτών στην Ευρώπη παντρεύεται αλλόθρησκους. Η πλειοψηφία δεν ανήκει σε κάποια εβραϊκή κοινότητα και δεν συμμετέχει σε καμία εβραϊκή δραστηριότητα.
Η μεγάλης κλίμακας μετανάστευση όχι μόνο οδηγήσει σε κρίσιμες δημογραφικές και κοινωνικοοικονομικές ανισορροπίες στη χώρα, αλλά κυριότερα θέτει σοβαρές πολιτικές προκλήσεις και βάζει σε κίνδυνο τον αμιγώς εβραϊκό χαρακτήρα και την ακεραιότητα του Ισραήλ».
5/7/2011
Πηγή:
https://www.google.gr/amp/s/foreignpolicy.com/2011/07/05/the-million-missing-israelis/amp
Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!3Ο Joseph Chamie αποτελεί τον άνθρωπο «κλειδί» στην κατανόηση του γιατί ο «εμφύλιος» μεταξύ αριστερών και δεξιών Σιωνιστών, όπως ο Σόρος και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, είναι ψεύτικος.
Ο Chamie προσπαθούσε για χρόνια ως Διοικητής Μετανάστευσης του Ο.Η.Ε. να προωθήσει πολιτικές ανοιχτών συνόρων (μέχρι που τα κατάφερε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης), ενώ παράλληλα στην χώρα του υπερασπιζόταν τον δεξιό Νετανιάχου και τον Νόμο της Επιστροφής όλων των Εβραίων στο κράτος του Ισραήλ.
Το ίδιο έργο με τον Chamie επιτελούν ταυτόχρονα τα δύο μπλοκ του Σιωνισμού. Το αριστερό με ηγέτη τον Σόρος συνεργάζεται με τους απανταχού αριστερούς, αναρχικούς, αρχηγούς κυβερνήσεων και Μ.Κ.Ο. για να κρατούν τα σύνορα τους ανοιχτά, ενώ το δεξιό με ηγέτη τον Νετανιάχου κάνει τα πάντα (σε συνεργασία με τον Τράμπ) για να κρατήσει τα σύνορα του Ισραήλ κλειστά, να δέχεται όλο και λιγότερους μετανάστες και φυσικά και κερδίζει τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα στην Μέση Ανατολή. Όσο κι αν «συγκρούονται» οι δυο αυτές όψεις του Σιωνισμού στο Twitter, αν κοιτάξουμε πίσω από τις δηλώσεις και τις «κόντρες» τους θα δούμε ολοκάθαρα ότι αυτός που οφείλεται, είναι πάντοτε το Ισραήλ και οι απανταχού Εβραίοι.                              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: