12η Μεραρχία: LEO2HEL λάσπες και …ρεπορτάζ – ΦΩΤΟ που «μιλάνε» – Δείτε πώς γίνεται το στρατιωτικό ρεπορτάζ στην πράξη
Η στιγμή που ο συνάδελφος Χρήστος Μαζανίτης «λούζεται» από τη λάσπη, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά. Στήθηκε κάπως έτσι δίπλα στο υδάτινο κώλυμμα για να καταφέρει να έχει το εντυπωσιακό πλάνο που θα δείτε τις οθόνες σας μέσα από την τηλεόραση του ANT-1.
Ο δημοσιογράφος του στρατιωτικού ρεπορτάζ προσπαθεί μέσα από την συμμετοχή του, έστω και με αυτό τον τρόπο να δείξει τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος του στρατιωτικού αλλά και να βγάλει τα καλύτερα πλάνα για να δείξει την δουλειά τους.
Η υπογράφουσα Ιωάννα Ηλιάδη από το Armyvoice.gr μαζί με τον συνάδελφο Xρήστο Μαζανίτη και τον οπερατέρ Δημήτρη Γρούμπα από τον ANT-1 βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή ευθύνης του Δ’ ΣΣ, όπως άλλωστε θα είδατε και από τα ρεπορτάζ μας.
Σήμερα όμως θέλουμε να σας δείξουμε την αθέατη πλευρά του ρεπορτάζ, ή όλα όσα δεν βλέπετε όταν διαβάζετε ένα άρθρο ή όταν το παρακολουθείτε ένα θέμα στην τηλεόραση.
Στην 12η Μεραρχία είδαμε εντυπωσιακές εικόνες από την εκπαίδευσή τους. Και δεν έχει σημασία εάν ο Χρήστος Μαζανίτης βράχηκε στην προσπάθειά του να μεταφέρει την καλύτερη εικόνα στο κοινό του.
Στήθηκε δεύτερη φορά στο σημείο για μια καλύτερη λήψη. Ε βέβαια όπως ήταν φυσικό, αυτό που ακολούθησε ήταν ένα μπάνιο για να απομακρυνθεί η λάσπη…
Δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες από την 12η Μεραρχία τα LEO και τον Χρήστο Μαζανίτη