Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ



Σαν χτύπημα στην δημοκρατίας χαρακτήρισε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών την σύλληψη του Τζούλιαν Άσανζ, του ανθρώπου δηλαδή που είχε τολμήσει να αποκαλύψει τις παρανομίες των μυστικών υπηρεσιών της Αερικής και να ξεσκεπάσει τις σκοτεινές διασυνδέσεις της Παγκόσμιας Νέας Τάξης
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκλήθη στον χώρο της πρεσβείας του Ισημερινού για να συλλάβει τον Τζούλιαν Ασάνζ , αφού η κυβέρνηση της χώρας αφαίρεσε την ασυλία του.
Ο πρόεδρος του Ισημερινού ανακοίνωσε πως αποσύρει την προστασία στον Ασάνζ έπειτα από 6 χρόνια παραμονής του στην πρεσβεία της χώρας στην Αγγλία.
Οι σχέσεις του ιδρυτή των WikiLeaks με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής ήταν ιδιαιτέρως τεταμένες τον τελευταίο χρόνο, μετά την αλλαγή της ηγεσίας της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρσι τον Μάρτιο, είχαν διακόψει την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.
Εκτός από το γεγονός ότι ο ίδιος φαίνεται να αρνείται να τους ακολουθήσει, είναι και αγνώριστος αφού έχει αφήσει μούσια και έχει μακρύνει τα μαλλιά του όπως θα δείτε και από τη στιγμή της σύλληψής του στο παρακάτω βίντεο:
Pronews
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: