Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Φρίκη στην Συρία



Φρίκη στην Συρία
Σε εκτελέσεις και ακρωτηριασμούς επιδίδονται οι… απελευθερωτές!
Άγνωστες είναι οι εξελίξεις στην Συρία και τα περισσότερα απ’ αυτά που μεταδίδονται από τα διεθνή ΜΜΕ είναι παραπλανητικές ειδήσεις- προπαγάνδα του χειρίστου είδους και τίποτα άλλο.
Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια γεγονότα που ενώ βεβαιώνονται από παράγοντες της περιοχής, μεταδίδονται με τη μέθοδο της μισής αλήθειας. Όπως για παράδειγμα, το ότι κατελήφθησαν από τους αμερικανο-σιωνιστοκίνητους «αντικαθεστωτικούς» (που ούρλιαζαν το ανατριχιαστικό σύνθημα «Αλλάχ Άκμπαρ») τα μεθοριακά φυλάκια στα σύνορα της χώρας με το Ιράκ. Το γεγονός αυτό το μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ, ωστόσο απέφυγαν να πληροφορήσουν τον κόσμο για τη φρίκη που επακολούθησε. Αναφέρει σχετικά ο Ιρακινός υπουργός Εσωτερικών, Άντναν αλ-Ασάντι:  
«Όλα τα μεθοριακά φυλάκια μεταξύ Ιράκ και Συρίας είναι πλέον υπό τον έλεγχο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Ιρακινοί συνοριοφύλακες είπαν, ότι είδαν τους Σύριους αντάρτες να καταλαμβάνουν ένα φυλάκιο και να συλλαμβάνουν έναν συνταγματάρχη του στρατού, τον οποίο ακρωτηρίασαν κόβοντάς του τα χέρια και τα πόδια. Επίσης, εκτέλεσαν 22 στρατιώτες του συριακού στρατού μπροστά στα μάτια των Ιρακινών στρατιωτών».
Φαντάζεστε, λοιπόν, τι θα επακολουθήσει έτσι και οι made in USA/Israel «απελευθερωτές» καταλάβουν ολόκληρη τη χώρα! Αλλά, θα είναι δύσκολο να το πληροφορηθείτε, γιατί τα «αντικειμενικά» και «έγκριτα» ΜΜΕ δε θα πούνε κουβέντα!                                              πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: