Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

H ΕΛ.ΑΣ. καλύπτει τις συμμορίες αναρχικών!



  • PDF
bikes10Παράπονα των αστυνομικών που τους κάνουν "πλάτες"
Μέρες τώρα, μηχανοκίνητες φάλαγγες "αντιεξουσιαστών" τριγυρίζουν στους δρόμους των υποβαθμισμένων γειτονιών της Αθήνας και ειδικά του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, προφέροντας προστασία στους αλλοδαπούς και προπηλακίζοντας άγρια όποιον πολίτη τους φαίνεται για μέλος "ακροδεξιάς" οργάνωσης.
Την προηγούμενη εβδομάδα λίγο έλειψε να "λυντσάρουν" έναν 70χρονο στην συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Φυλής γιατί τόλμησε να φορέσει καπέλο με την Ελληνική σημαία. Κάπου είκοσι άτομα τον περικύκλωσαν και του πήραν το καπέλο, φωνάζοντας διάφορα υβριστικά συνθήματα, προς τέρψιν των αλλογενών που παρακολουθούσαν την σκηνή.
Σε πολλές από τις "επιχειρήσεις" τους πάντως ακολουθούνται παραπόδας από άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι παρότι το επιθυμούν δεν λαμβάνουν εντολή να τους σταματήσουν και να τους ελέγξουν, αν και εμφανώς "οπλοφορούν" έχοντας αλυσίδες και ξύλα.
Οι ίδιοι (οι αστυνομικοί) διαμαρτύρονται ότι απλώς συνοδεύουν τους αντιεξουσιαστές, παρεχοντάς τους ένα είδος προστασίας και κατηγορούν τους υπηρεσιακούς προϊσταμενούς τους, ότι τους έχουν απογορέψει να έλθουν ακόμη και σε λεκτική επαφή με αυτούς. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Κατεχάκη, είμαστε πλέον βέβαιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: