Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι αστράτευτοι απάτριδες του Σύριζα ανοίγουν την κερκόπορτα στον τουρκικό επεκτατισμό



Οι αστράτευτοι απάτριδες του Σύριζα ανοίγουν την κερκόπορτα στον τουρκικό επεκτατισμό
Εγκληματικές και προδοτικές οι προτάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια. Ιδού μερικά από τα μέτρα που προτείνονται στο συνέδριο για την αναμόρφωση του Στρατού: «Πλήρη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα για όλους τους φαντάρους και τους κατώτερους αξιωματικούς. Οι εκλεγμένες επιτροπές φαντάρων πρέπει να αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν την μονάδα. Εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους φαντάρους. Αύξηση του μισθού του φαντάρου στο ύψος του επιδόματος ανεργίας. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με τον μισθό του ειδικευμένου εργάτη. Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους». Εάν ο μη γένοιτο εφαρμόζονταν όλα αυτά ή κάποια από αυτά και έπειτα είχαμε μια μικρή σύρραξη οι  ένοπλες δυνάμεις των Σκοπίων θα έκαναν περίπατο στην Θεσσαλονίκη.
Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει για τα Σώματα Ασφαλείας την «κατάργηση όλων των ειδικών δυνάμεων καταστολής και αστυνόμευσης των αγώνων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και απαγόρευση της παρουσίας αστυνομικών σε χώρους που διεξάγεται πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα», ήτοι προτείνει να μετατρέψουμε την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου σε μια απέραντη χασισοφυτεία.
Προτείνεται επίσης η «αναστολή των αμυντικών δαπανών»,  δηλαδή να πάψουν να πετούν μαχητικά αεροσκάφη, να περιπολούν πολεμικά πλοία, να παράγονται πυρομαχικά από την αμυντική βιομηχανία, να μπορούμε να προμηθευόμαστε ανταλλακτικά για τα οπλικά μας συστήματα. Ανοίγουν διάπλατα τις πύλες τις χώρας στους Τούρκους εισβολείς  και φωνάζουν «hos geldin» (καλώς ήρθατε).
Είναι προφανές ότι πέραν της καθολικής άγνοιας που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας εξακολουθεί και παραμένει το κόμμα του κλασσικού  προδότη κομμουνιστή που είχε  παραδώσει την Θεσσαλονίκη στους Βούλγαρους και τώρα σχεδιάζει να παραδώσει όλη την χώρα στους τούρκους. Ο ΣΥΡΙΖΑ προδίδει τις Αξίες του Ελληνισμού και του Έθνους, διότι Έθνος χωρίς Εθνική Άμυνα δεν μπορεί να υπάρξει. Ο υπάλληλος του G. Soros mister Alexis παραμένει άπατρις και εθνομηδενιστής και αυτό δεν αλλάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: