Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ασυλία από την κυβέρνηση στον Αλβανό του ΠΑΟΚ που διαφήμιζε τον UCK


Τα εύσημα για την προβολή της εγκληματικής παραστρατιωτικής οργάνωσης του UCK πήρε και με τον πιο επίσημο τρόπο από τον αρχηγό της εθνικής Αλβανίας, Λορίκ Τσάνα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ε.Κάτσε ο οποίος πόζαρε περήφανος με την φανέλα και το σήμα της οργάνωσης.
Ο αρχηγός της εθνικής Αλβανιας έγραψε στο προφίλ του στο facebook πως ο Κάτσε αποτελεί πλέον είδωλο για τη χώρα μετά την προβολή του UCK!
«Μπράβο Εργκους, η Αλβανία σε υποστηρίζει και είσαι ένα είδωλο πλέον».
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ΠΑΟΚ ακόμα τον διαττηρεί στις τάξεις του, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι  σιγή των επίσημων αρμόδιων ελληνικών αρχών.
Όταν πέρσι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες "εκτέλεσαν" την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου γιατί ανέβασε στο twitter ένα ανέκδοτο που κάποιοι κομπλεξικοί κυβερνητικοί "δεξιοί" στην τσέπη και "αριστεροί" στην ψυχοί δήθεν "δεξιοί" θεώρησαν "ρατσιστικό" και οι πάντες κατακρεούργησαν τον Κατίδη της ΑΕΚ επειδή έκανε μία αψυχολόγητη κίνηση επάνω στην αμυαλιά των 19 χρόνων μετά από ένα γκολ που πέτυχε, τώρα όλοι αυτοί σιωπούν επιδεικτικά.
Υπουργείο Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, οι τομείς Αθλητισμού των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου", κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, όλοι μαζί έκαναν "πολιτική σκοποβολή" στα ανυπεράσπιστα σώματα των δύο Ελληνόπουλων.
Είναι οι ίδιοι συμβιβασμένοι με το διεθνές "πολυπιλιτισμικό", πλην όμως ανθελληνικό, σύστημα κυβερνητικοί που μιλάνε για "Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας" όταν μιλάνε για την ρίψη χημικων στην Συρία, φωτογραφίζοντας τη νόμιμη κυβέρνηση ως υπαίτια, αλλά αρνούνται να δουν τα κομμένα κεφάλια, τις ανθρωποφαγίες και τις εκτελέσεις των ψυχρώ των ισλαμιστών.
Ούτε καν υπολογίζουν ότι ο UCC o "Aπελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς", παράγωτο του UCK ετοιμάζεται να ξεκινήσει αντάρτικο με σκοπό τον ακρωτηρασμό της χώρας.
Δεν θεωρούν καν σημαντικό ότι όσα συνέβησαν με τις ορθόδοξες ελληνικές εκκλησίες στη Βόρειο Ήπειρο συνιστά ύβρι κατά του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας η οποία έμεινε αναπάντηση από την κυβέρνηση των γρεκύλων.
Αλλά η Παπαχρήστου και ο Κατίδης ήταν "αναλώσιμοι" για να φανεί η δημοκρατική ταυτότητα των κυβερνώντων, του γνωστού σε όλους ΠΑΣΟΚ και της θλιβερής ΝΔ. Ο Κάτσε είναι η ευκαιρία για να δείξουν ότι είναι "αντιρατσιστές"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                                                                  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ       ΕΔΩ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: