Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«Εθνικιστικός παροξυσμός» για το προδοτικό ΚΚΕ τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία το 1992

 
«Εθνικιστικός παροξυσμός» για το προδοτικό ΚΚΕ τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία το 1992
Αμετανόητοι ανθέλληνες και μισητές των πραγματικών εργαζομένων αποτελούν οι διαχειριστές του χρεωκοπημένου κομματικού μαγαζιού του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), οι οποίοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα δείχνουν όλο το εύρος της προδοσίας που τους διέπει διαχρονικά. Σε ένα θλιβερό κείμενο κομματικού απολογισμού, το οποίο δημοσιεύθηκε στην φυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη», ο συντάκτης του κειμένου γράφει (και καμαρώνει σαν… «γύφτικο σκεπάρνι» γι αυτό) ότι «Αν το 1992 το ΚΚΕ είχε προσχωρήσει στα περιβόητα “μακεδονικά συλλαλητήρια” που καλούσαν οι πάντες και για το Κόμμα μας έλεγαν “όλοι πλην Λακεδαιμονίων” και ότι “το ΚΚΕ κινείται στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας», δεν θα είχαμε βάλει το λιθαράκι μας στον εθνικιστικό παροξυσμό;”».
Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση η ξετσιπωσιά των εγχώριων νοσταλγών του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, οι οποίοι εντελώς ξεδιάντροπα χαρακτηρίζουν ως «εθνικιστικό παροξυσμό» τα συλλαλητήρια του 1992 για το Ιερό όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ.
Αν, μάλιστα, προσθέσουμε και την είδηση η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» πριν λίγες ημέρες υπό τον τίτλο «και σύνταξη στους μαχητές του ΔΣΕ!», τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η αλυσίδα των προδοτικών ενεργειών του ΚΚΕ πάει πολύ βαθιά στο παρελθόν: «Με νόμο, που ισχύει έως σήμερα, τα Σκόπια αναγορεύουν επίσημα “εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του μακεδονικού λαού” τον Εμφύλιο των Ελλήνων και συγκεντρώνουν εκεί και συνταξιοδοτούν όλους τους μαχητές του ΔΣΕ γιατί πολέμησαν “να απελευθερώσουν την Αιγαιατική Μακεδονία”. Παρ΄όλα αυτά, εκείνοι σε άλλη χώρα στις 4 Απριλίου 1952 αυτοδηλώνονται Σλαβομακεδόνες και φωτογραφίζονται με τον ηγέτη του ΚΚΕ Νίκο Ζαχαριάδη. Στο πανό αναγράφουν μόνοι τους το όνομά τους: Σλαβομακεδόνες. Μεσολαβεί το παιδομάζωμα και στα Σκόπια εκπαιδεύονται κατά της Μακεδονίας νέοι γενίτσαροι».
Και όμως, κάτι τέτοιοι σεσημασμένοι εθνοπροδότες, χρησιμοποιώντας ως όχημα εκτόξευσης πολιτικού βόθρου στο Κοινοβούλιο κάτι ανεπάγγελτους – παιδιά του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ, έχουν το θράσος και την αναίδεια να πουλάνε  «πατριωτισμό» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ποιοι; Αυτοί που θέλανε το 1949 δημιουργία ανεξάρτητου «μακεδονικού» κράτους και την μετατροπή της υπόλοιπης Ελλάδας σ΄ένα ακόμη παράρτημα της σοβιετικής αυτοκρατορίας. Μια ζωή κομμουνιστές, μια ζωή ανθέλληνες, μια ζωή εχθροί των εργατών και των αγροτών. Αυτό είναι το ΚΚΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: