Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας Γαβριήλ έφερε στο φως το σχέδιο του ΟΗΕ για αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες!


 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας Γαβριήλ έφερε στο φως το σχέδιο του ΟΗΕ για αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες!
Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί
Το έχουμε πει πολλές φορές μέσω της ιστοσελίδας και της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, όμως όταν αυτά ακούγονται από επίσημα χείλη κανείς μπορεί να νιώσει μόνο φρίκη. Συγκεκριμένα μιλάμε για το σχέδιο αντικατάστασης των γηγενών της Ευρώπης με αφροασιάτες λαθρομετανάστες, το οποίο είναι σε εφαρμογή εδώ και χρόνια, αλλά στην τελική του ευθεία τέθηκε προσφάτως με την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Στην ειδική συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου στη Γενεύη για το Προσφυγικό την Εκκλησία της Ελλάδος εκπροσώπησε ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο οποίος και μετέφερε τα όσα άκουσε. Οσα άκουσε, λοιπόν, εκεί ο μητροπολίτης τον σόκαραν! Κυρίως το επιχείρημα «ευτυχώς που έρχονται οι πρόσφυγες στην Ευρώπη, γιατί ο πληθυσμός της γερνάει και θα χρειαστεί... νέο αίμα», όπως και η φρικτή διαπίστωση «αν δεν υπήρχε η κρίση στη Συρία, έπρεπε να τη δημιουργήσουμε».
Οπως ανέφερε ο μητροπολίτης, κεντρικό πρόσωπο της διημερίδας υπήρξε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών και Αμυνας Τόμας ντε Μεζιέρ. Κατά τις εργασίες ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παρουσίασε τα εξής φοβερά στοιχεία: «Το έτος 2050 υπάρχει η πρόβλεψη για μείωση του συνολικού ευρωπαϊκού πληθυσμού κατά 120%. Από τα 450.000.000 πολιτών της ευρωπαϊκής ηπείρου σήμερα, θα έχουν απομείνει μόλις 310.000.000, γεγονός το οποίο δημιουργεί νέες προκλήσεις και πραγματικότητες».
Ο κ. Γαβριήλ διηγείται όσα συνέβησαν αμέσως μετά: «Μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση ο κυνισμός, με τον οποίο παρουσιάστηκαν αυτά τα στοιχεία. Τα συνέδεσαν, μάλιστα, με το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα κάθε χώρας, με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η αδυναμία των Ταμείων να συντηρήσουν πολλούς υπερήλικες.
Η διαπίστωσή τους, λοιπόν, ήταν ότι χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η Ευρώπη το προσφυγικό ρεύμα και, όπως χαρακτηριστικά ελέχθη, ακόμη και αν δεν υπήρχε η συριακή έξοδος, έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει μία παρόμοια. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς τον κυνισμό αλλά και τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να βιώσει η Ευρώπη εξαιτίας της υπογεννητικότητας. Είναι δύσκολο για μια σύγχρονη οικογένεια να επιλέξει την απόκτηση περισσοτέρων του ενός τέκνου, γεγονός τελείως αντίθετο με ό,τι παρατηρείται στις αντίστοιχες ισλαμικές οικογένειες».
Κοινώς οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών βλέπουν στους λαθρομετανάστες μία μεγάλη διπλή ευκαιρία.
Πρώτον αλλοιώνουν γενετικά την Ευρώπη, δημιουργώντας έναν πληθυσμό από απάτριδες μειονοτικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ένγκελς, θα είναι εύκολος στόχος για τους πλουτοκράτες που θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες τους. Δεύτερον λύνουν με εύκολο τρόπο το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης εισάγοντας έναν νέο πληθυσμό, χωρίς μάλιστα να δώσουν κίνητρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.
Παράλληλα, προχωράνε και το σχέδιο, το οποίο ήδη από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα πρόσταζε τα εξής:
«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».
Κώστας Αλεξανδράκης

          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: