Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το ΔΝΤ επιχειρεί πάλι να μαγειρέψει τα στοιχεία! Κατάλαβες γιατί ο Γεωργίου ήταν απαραίτητος;


Posted by olympiada

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Μπορεί η Ελλάδα να κατέγραψε θετική επίδοση κάτω από αντίξοες συνθήκες για το 2015, καταγράφοντας πρωτογενές πλεόνασμα 0,2% του ΑΕΠ αντί στόχου για έλλειμμα 0,25% του ΑΕΠ, το ΔΝΤ όμως αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τον βρώμικο ρόλο του.
Ενώ λοιπόν η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να επιτύχει τους στόχους χωρίς επιπλέον μέτρα και να χρησιμοποιήσει το πλεόνασμα για επιπλέον ελάφρυνση της κοινωνίας, το ΔΝΤ απολύτως αυθαίρετα διαδίδει οτι «το 2015 έκλεισε με πρωτογενές έλλειμμα 0,6% του ΑΕΠ και «βλέπει» δημοσιονομικό κενό τουλάχιστον της τάξης του 0,5% του ΑΕΠ φέτος που θα πρέπει να καλυφθεί με νέα μέτρα»! Γεγονός φυσικά που δεν προκύπτει από πουθενά καθώς για πρώτη φορά τα διαθέσιμα στα ταμεία και τις τράπεζες, που σημειωτέον οδήγησαν στην μείωση του ELA, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της Ελληνικής πλευράς και ταυτίζονται με την εκθεση της ΤτΕ!
Κοινώς, η Ελλάδα μιλά με λεφτά στο παγκάρι από τις θυσίες του Ελληνικού λαού και όχι αέρα κοπανιστό.
Εδώ αποδεικνύεται και ο ολέθριος ρόλος του Γεωργίου, που υπολόγιζε το έλλειμμα ανάλογα με τις σκοπιμότητες του ΔΝΤ για να ρίχνει την Ελλάδα βορά στους κερδοσκόπους.
Αυτό ακριβώς ειναι το στοιχείο που η Ελλάδα οφείλει να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, μαζί με τα εγκλήματα του παρελθόντος.                                                                                                                                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: