Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Να γιατί ο Μεντβέντεφ μίλησε για παγκόσμιο πόλεμο -Καταφτάνουν στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας στρατοί από 25 αραβικά και ισλαμικά κράτη (υπο την ...αιγίδα του ΝΑΤΟ)

Ετοιμάζονται..........


 
-Άρχισαν ήδη να καταφτάνουν στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας στρατοί από 25 αραβικά και ισλαμικά κράτη για να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση που γνώρισε η περιοχή εδώ και 50 χρόνια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ΜΜΕ ο αριθμός των στρατιωτών που θα πάρουν μέρος στην άσκηση ξεπερνάει τους 350.000. Η στρατιωτική άσκηση σύμφωνα με τους Σαουδάραβες διοργανωτές θα
διαρκέσει 15 μέρες. Στην άσκηση παίρνουν μέρος και το Πακιστάν και η Αίγυπτος και η Ιορδανία και άλλα κράτη δορυφόρους των ΗΠΑ στον κόσμο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών το κόστος μιας τέτοιας άσκησης μόνο μια χώρα στον κόσμο αυτή τη στιγμή μπορεί να το σηκώσει ..και είναι η Σαουδική Αραβία. 
Όλοι αυτοί οι στρατοί που θα πάρουν μέρος έχουν εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από ΗΠΑ και νατοϊκά κράτη. 

Στο κοινό επιτελείο που σχεδίασε και θα φέρει σε πέρα την στρατιωτική άσκηση μετέχουν αξιωματικοί από ΗΠΑ και νατοϊκά κράτη. 

Για ποιο λόγο λένε ότι κάνουν μια τόσο πολυέξοδη και πολυδύναμη στρατιωτική άσκηση, στην οποία θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα όπλα, που έχουν πωλήσει οι ΗΠΑ και νατοϊκά κράτη στα 25 αυτά ισλαμικά και αραβικά κράτη;; 

Με την άσκηση αυτή η Σαουδική Αραβία στέλνει καθαρό μήνυμα στο Ιράν ότι έχει σχηματίσει συνασπισμό αραβικών και ισλαμικών κρατών έτοιμο να παρέμβει όπου το επιτάσσει η Σαουδική Αραβία. 
Στέλνει μήνυμα ότι όποιο κράτος έρχεται μαζί της ότι θα πληρωθεί αδρά για την συμμετοχή του σε όποιο πόλεμο θέλει να κάνει η Σαουδική Αραβία. 

-Ήδη η Σαουδική Αραβία μαζί με άλλα 7 κράτη αραβικά έχει ξεκινήσει πόλεμο χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα της εναντίον των συμμάχων του Ιράν στη Υεμένη. Εκεί έχει στείλει ήδη μεγάλο αριθμό στρατιωτικό εξοπλισμό και στρατιωτών και έχει καταφέρει να επαναφέρει στο έδαφος της Υεμένης το τσιράκι της πρόεδρο της Υεμένης. 

-Χθες έστειλε η Σαουδική Αραβία 20 πολεμικά αεροπλάνα στην βάση Ιντσιρλίκ της Τουρκίας για να πάρουν μέρος και αυτά στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους, που έχει ιδρυθεί σε εδάφη της Συρίας και του Ιράκ. Από την ίδια βάση βομβαρδισμοί εναντίον του κράτους αυτού πραγματοποιούν αμερικανικά και νατοϊκά πολεμικά αεροπλάνα. Η κίνηση αυτή της Σαουδικής Αραβίας συνοδεύτηκε με πρόθεση της να στείλει και στρατό ξηράς στην Τουρκία για να πάρει μέρος σε εισβολή στην Συρία κάτω από την εντολή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. 

Η Σαουδική Αραβία με όλες αυτές κινήσεις(στρατιωτική άσκηση, αποστολή 20 μαχητικών, και πόλεμος στη Υεμένη) στέλνει μήνυμα στο Ιράν και στους συμμάχους του ότι μπορεί να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά σε πόλεμο σε διαφορετικά μέτωπα. 

-Το Ιράκ-δες Ιράν-στέλνει εσπευσμένα αυτή τη στιγμή μεγάλο αριθμό στρατιωτών και στρατιωτικών οχημάτων στα σύνορα του με τη Σαουδική Αραβία. Και ήδη αναπτύσσονται κατά μήκους των συνόρων, της περιοχής όπου θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική αυτή άσκηση. 

-Σε δυο βάσεις στην Συρία οι Ρώσοι έχουν μεταφέρει σύγχρονα, επιθετικά και αμυντικά, όπλα. 

-Η Ρωσία θα επιταχύνει τη διαδικασία παράδοσης στο Ιράν το αντιαεροπορικό και αντιπυραυλικό σύστημα S-300. 

-Η Ρωσία και ο συριακός στρατός καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο των συνόρων της Συρίας με την Τουρκία. 

-Η Τουρκία με κατασκευασμένη επέλαση Κούρδων σε περιοχές μέσα στη Συρία, βομβαρδίζει με το βαρύ της πυροβολικό τις περιοχές αυτές, στέλνοντας ΝΑΤΟΪΚΌ μήνυμα στη Ρωσία και Ιράν ότι δεν διστάζει να χτυπήσει και να εισβάλει μέσα στη Συρία, όταν χρειαστεί και έχει παρθεί η απόφαση από το ΝΑΤΟ για επέμβαση.                                                                              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: