Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Μεταχειρισμένα υποβρύχια για το Πολεμικό Ναυτικό: Οι περιπτώσεις της Ιταλίας, της Σιγκαπούρης και της Σουηδίας


/, Ελλάδα, Κεντρικά, Προτεινόμενα/Μεταχειρισμένα υποβρύχια για το Πολεμικό Ναυτικό: Οι περιπτώσεις της Ιταλίας, της Σιγκαπούρης και της Σουηδίας
Σε προηγούμενα άρθρα μας είχαμε παρουσιάσει δύο (2) περιπτώσεις πιθανής προμήθειας μεταχειρισμένων υποβρυχίων από το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ). Η πρώτη περίπτωση είναι τα τέσσερα (4) βραζιλιάνικα υποβρύχια T-209.1400, ενώ η δεύτερη είναι τα έξι (6) νορβηγικά υποβρύχια T-210 (κλάση «Ula»). Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκαν τα σχόλια σας και για άλλες περιπτώσεις υποβρυχίων τα οποία πρόκειται να αποσυρθούν στο εγγύς ή το απώτερο μέλλον και θα μπορούσαν να είναι αντικείμενο αξιολόγησης από το ΠΝ με σκοπό την απόκτηση τους.
Επιγραμματικά, τα υποβρύχια αυτά είναι: (α) Τα τέσσερα (4) ιταλικά κλάσης «Sauro» (β) Τα δύο (2) κλάσης «Archer» της Σιγκαπούρης (γ) Τα δυο (2) σουηδικά κλάσης «Södermanland». Επίσης εξετάζουμε και δύο (2) πιο δύσκολες περιπτώσεις, που είναι τα έξι (6) αυστραλιανά υποβρύχια κλάσης «Collins» και τα τρία (3) ισραηλινά υποβρύχια κλάσης «Dolphin». Ας δούμε όλες αυτές τις περιπτώσεις μια-μια:
«Sauro» (Ιταλία)              ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: