Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

LEOPARD 2A4: Νέες επιχειρησιακές δυνατότητες με την ενσωμάτωση του GENAIRCON



Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών συμπίπτει με τις τρέχουσες δραστηριότητες της IDE, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ενσωμάτωση του GENAIRCON σε άρμα μάχης LEOPARD 2A4. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών συμπίπτει με τις τρέχουσες δραστηριότητες της IDE, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ενσωμάτωση του GENAIRCON σε άρμα μάχης LEOPARD 2A4.
Η INTRACOM DEFENSE (IDE) υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Krauss Maffei Wegmann (KMW) για την υλοποίηση υβριδικής λύσης παροχής βοηθητικής ηλεκτρικής ισχύος στην οικογένεια αρμάτων μάχης LEOPARD 2, με βάση το σύστημα Hybrid GENAIRCON της IDE και τη τεχνογνωσία της KMW ως κατασκευάστρια εταιρία του άρματος.
Το GENAIRCON είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής και διαχείρισης υβριδικής ενέργειας, το οποίο αποτελεί μέρος της σειράς των προηγμένων προϊόντων Υβριδικών Συστημάτων Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Hybrid Electric Power Systems - HEPS®) της IDE.
Η συνεργασία αυτή επικεντρώνεται αρχικά στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών ενός σημαντικού αριθμού όλων των εκδόσεων LEOPARD 2 που βρίσκονται σε υπηρεσία διεθνώς, προκειμένου να αξιοποιηθεί αυτή η αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των αρμάτων.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών συμπίπτει με τις τρέχουσες δραστηριότητες της IDE, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ενσωμάτωση του GENAIRCON σε άρμα μάχης LEOPARD 2A4. Η ενσωμάτωση του συστήματος θα ενισχύσει τη διαθεσιμότητα ηλεκτρικής ισχύος, την επιχειρησιακή αυτονομία, την επιβιωσιμότητα μέσω της δυνατότητας «True Silent Watch» καθώς και τη μείωση του κόστους κύκλου ζωής. Οι δραστηριότητες ενσωμάτωσης του συστήματος είναι προγραμματισμένες να ολοκληρωθούν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.                        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: