Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

NAVAL GROUP: “Θα κάνουμε την Ελλάδα, κέντρο ναυτικής καινοτομίας”





Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλική Πρεσβεία στις 13 Φεβρουαρίου, η Naval Group παρουσίασε το μακροχρόνιο πλάνο συνεργασίας που θα υποστηρίξει το πρόγραμμα πρόσκτησης δύο φρεγατών FDI (κλάση Belh@rra) για το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Στο θέμα αναφέρεται νέο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Naval Group αυτή τη φορά, με τη μαζική δημοσιότητα που επιδιώκεται για την εκδήλωση, να αποτελεί απόδειξη της σημασίας που επιδεικνύει το Παρίσι στην εμβάθυνση της συνεργασίας με την Ελλάδα, με έμφαση στον τομέα των ναυπηγήσεων. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρίας.
Η Naval Group, με παρουσία στην Αθήνα από το 2008, είναι υπερήφανη που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ισχυρής στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ Ελλάδος και Γαλλίας. Χάρις στη μακρά παρουσία της στην Ελλάδα, η Naval Group δημιούργησε τις συνθήκες για μακροχρόνια συνεργασία με σημαντικά οφέλη για την Ελληνική βιομηχανία καθώς και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας. Η Naval Group διαθέτει ισχυρή εξειδίκευση στη δημιουργία ανάλογων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.
Ο Alain Guillou, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Naval Group δήλωσε «Αυτό το πλάνο συνεργασίας θα υποστηρίξει το Πολεμικό Ναυτικό στην επίτευξη θαλάσσιας υπεροχής στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την ελληνική βιομηχανία στην ενεργή προετοιμασία του μέλλοντος του ναυτικού πολέμου.»
Επενδύσεις για την υποστήριξη του προγράμματος FDI                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: