Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

arrow Διάλυση : Ξέχασαν την υποστολή σημαίας στο ΥΠΕΘΑ

ΠΗΓΗ
 
 
 
 


Εκτύπωση E-mail



Ίσως η μοναδική σημαία κράτους σε υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον πλανήτη που να κυματίζει αυτή τη στιγμή μετά την δύση του ηλίου βρίσκεται στο ΥΠΕΘΑ.
Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά δεν έχει γίνει υποστολή της σημαίας η ελληνική σημαία κυματίζει και ελπίσουμε ο νέος υπουργός με το που θα αναλάβει την επόμενη ώρα καθήκοντα να δώσει εντολή να την υποστείλουν.
Υπεύθυνο για το εν λόγω όνειδος το οποίο είναι ύβρη προς την σημαία και τους νεκρούς  είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος προφανώς λόγω παντελούς απουσίας διοίκησης μάχιμων μονάδων αγνοεί ακόμα και τα βασικά
Σε παρατήρηση του defencenet.gr σε αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ για πιο λόγο η σημαία δεν έχει υποσταλεί μετά τη δύση του Ηλίου ψέλλισε ότι «το τιμητικό άγημα έπρεπε να αποδώσει τιμές»
Το ερώτημα είναι: Έπρεπε να υπάρχει τιμητικό άγημα μέσα στη νύχτα;
Φυσικά γιατί η ύπαρξη του τιμητικού αγήματος προϋποθέτει ότι η σημαία δεν έχει υποσταλεί. Και η σημαία υποστέλλεται υποχρεωτικά μετά τη Δύση του ηλίου. Είναι πρωτοφανές και δεν έχει υπάρξει ξανά στα χρονικά τιμητικό άγημα να αποδίδει τιμές εν μέσω νυκτός.
Φυσικά ο νέος υπουργός Δ. Αβραμόπουλος δεν είχε ιδέα για όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: