Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΩΜΑ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Μετά από καταδίωξη και συμπλοκή σώμα με σώμα, κατάφεραν αστυνομικοί να εξουδετερώσουν τριμελή συμμορία Αλβανών κακοποιών που είχε κατακλέψει σπίτια σε ολόκληρη την Αρκαδία. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών, ιδίως λόγω του τρόπου με τον οποίο επιτεύχθηκε.

Οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 28, 29 και 28 χρόνων τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητό τους μετά την διπλή διάρρηξη σε σπίτια χωριού της Τρίπολης, τα οποία έγδυσαν κυριολεκτικά, αρπάζοντας ακόμα και τις οικιακές συσκευές. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Αρτεμίσιο, όπου ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν έναν από αυτούς, παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Οι άλλοι δύο διέφυγαν, αλλά συνελήφθησαν λίγο αργότερα αφού και αυτοί αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα διαλεύκανε άλλες τρεις διαρρήξεις που είχαν κάνει στις 28 Ιανουαρίου και τις 28 Φεβρουαρίου σε σπίτια μέσα στην Τρίπολη, από τα οποία οι αλλοδαποί κακοποιοί είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, έγγραφα και ένα κινητό.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται καθώς θεωρείται σίγουρο πως έχουν κάνει και άλλες κλοπές.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: