Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο Ορυκτός πλούτος της Ελλάδας: Νέες αποκαλύψεις σε πρακτικά της Βουλής – Πρακτικά στα οποία σε κάθε παράγραφο υπάρχει και μία αποκάλυψη!!!



Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr

Στις 29 Ιουλίου 2012, ο συνεργάτης μας ***Λάζαρος Ελευθεριάδης, δημοσίευσε μια άκρως αποκαλυπτική ομιλία στη βουλή, ενός … ξεχασμένου υπουργού του ΠΑΣΟΚ!

Μια ομιλία, που ανακάλυψε σε πρακτικά της Βουλής, και είχε πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου του 1987!

Η αναγνωσιμότητα του άρθρου αυτού ***[εδώ], ήταν κυριολεκτικά σαρωτική, διότι εκτός του ότι απεκάλυπτε πολύ σοβαρά γεγονότα, αποτελεί πλέον, μια ισχυρότατη απόδειξη, ότι ΟΛΟΙ οι Ελληνες Πρωθυπουργοί και οι αρμόδιοι υπουργοί, γνώριζαν από πολύ παλιά για την ύπαρξη υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Αιγαίο!

Είχαν προηγηθεί πρόσφατα, έξι τμήματα της έρευνας για τα πετρέλαια και της σύμβασης Cooper, από τον Γιώργο Αδαλή και τον Λάζαρο Ελευθεριάδη!

Θα μου επιτρέψετε στο σημείο αυτό, να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Λάζαρο, διότι η έρευνά του αυτή, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αναγνωσιμότητας σε τέτοιου είδους θέματα!

Πρόκειται για έναν ακούραστο ερευνητή, που φέρει εις πέρας δύσκολα θέματα και κυρίως, δεν κουράζεται να ψάχνει σε αρκετά μεγάλο βάθος!

Ειδικά για το πιο πρόσφατο τμήμα της έρευνας, με τίτλο **** «6 Απριλίου 1987:

H προφητεία», παρότι δεν είχε απολύτως καμία δική μας κρίση ή σχολιασμό, έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας, πολύ απλά, διότι κατέρριψε τον μύθο που οι πολιτικές ηγεσίες σερβίρουν στο λαό!

Έναν μύθο που εδώ και τρία χρόνια στηρίζεται στο πολιτικό μότο «εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα για τα πετρέλαια»! έναν μύθο, που παλιότερα στηριζόταν στο περίφημο … «Δεν υπάρχουν πετρέλαια στο Αιγαίο»!

Ο τότε υπουργός του ΠΑΣΟΚ λοιπόν, αποκάλυπτε ότι τα ήξεραν και τα παραήξεραν! Από τα πρακτικά της συζήτησης όμως αυτής, αποκαλύπτεται επίσης και ο λόγος που δεν έλαβε γνώση κανείς για την αποκαλυπτικότατη ομιλία του τότε υπουργού κ. Κουτσογιάννη!

Μια ομιλία στην οποία ο άνθρωπος αυτός διαχώρισε την θέση του από την επίσημη θέση του κόμματος του ΠΑΣΟΚ!

Η συζήτηση αυτή, διεξαγόταν σε μια περασμένη ώρα, και η ομιλία του κ.Κουτσογιάννη, έγινε μετά τις μία τα μεσάνυχτα, παρόντων πέντε με έξι βουλευτών!!!

Παρόμοιες ομιλίες, αναζητάμε στο σύνολο των πρακτικών της Βουλής, τα οποία πρέπει να γνωρίζετε, ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να αποκτήσει πρόσβαση πλέον κάποιος πολίτης!!! Ειδικά μετά τις «αλλαγές» που προώθησε προσφάτως η Προεδρεία της Βουλής!!!

Παρά ταύτα, σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μια σειρά νέων αποκαλυπτικότατων πρακτικών της Βουλής!

Η ανακάλυψή τους, έγινε και πάλι από τον Λάζαρο Ελευθεριάδη, μετά από αρκετή ταλαιπωρία μπορώ να πω!

Δεν θα σχολιάσω σήμερα τουλάχιστον, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται πλέον η Βουλή των Ελλήνων, τα πρακτικά των συνεδριάσεών της, καθώς αποτελεί από μόνο του ένα ξεχωριστό θέμα έρευνας!

Θα χρειαστεί να διαθέσετε αρκετό από τον ελεύθερο σας, μιας και τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά που επιλέξαμε και παρουσιάζουμε, είναι οκτώ σελίδες!

Πρόκειται για την συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2011, οπότε συζητήθηκε η ερώτηση 15 βουλευτών του ΛΑΟΣ, προς τρεις αρμόδιους υπουργούς, σχετικά με τον ορυκτό πλούτο της χώρας!

Όπως θα διαπιστώσετε, σε κάθε παράγραφο, οι Ελληνες βουλευτές που μιλούν, προχωρούν και σε μια αποκάλυψη ή καταθέτουν στοιχεία από δημοσιογραικές έρευνες, μεταξύ των οποίων και έρευνες των AegeanTimes!

Οι Βουλευτές αναφέρονται σε αποκλειστικά δημοσιεύματα των ΑegeanTimes, της περιόδου 2001-2003, για την νήσο Ζουράφα και γενικά για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, που είχαμε αποκαλύψει στην πρώτη μας έρευνα το 2001 !!!

Ολοι οι ομιλητές, αναφέρουν συνταρακτικά γεγονότα!

Παρά ταύτα, η συγκεκριμένη συνεδρίαση, δεν αναφέρθηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο σε –έστω- ένα δελτίο ειδήσεων!

Δεν γράφτηκε ούτε ως … δείγμα σε καμία στήλη Ελληνικής εφημερίδας, παρά του ότι αναφέρονται εκρηκτικές αποκαλύψεις αλλά και δημοσιεύματα ξένων εφημερίδων που σοκάρουν για την κυνικότητά τους!

Με την πρώτη παράγραφο κιόλας, θα καταλάβετε καλά τι εννοούμε!

Ακολουθούν αποσπάσματα της ομιλίας της μέρας αυτής, καθώς και η απάντηση του αρμόδιου υπουργού!!!                                                                                                                Η ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ
ΕΔΩ
ΔΕΣΠΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: