Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΜΕ "ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡOΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΜΕ "ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡOΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Για κάντε πως κουνιέστε θρασίμια και θα εύχεστε να καταλήξετε στην φυλακή όπως ο ομοεθνής σας εγκληματίας της Πάρου:

ΑΠΟΡΙΑ: Δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος "Πρόεδρος" (αλήθεια, είναι εκείνος που είχε συλληφθεί για ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ με σήμα της Ιντερπόλ;;;) ευχαριστεί συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και αφετέρου απειλεί ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΦΑΓΗ, μήπως θα έπρεπε να επέμβει Εισαγγελέας;

Από πότε επιτρέπεται στον κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ να ξεστομίζει δημοσίως απειλές εναντίον ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Το θράσος των καθαρμάτων που ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ Κκε και Σύριζα, είναι εξοργιστικό. Η αντίδρασή μας όμως σε περίπτωση που κάνουν "ιερό πόλεμο" (τζιχάντ) θα είναι η ενδεδειγμένη!

Δεν πολέμησαν και σκοτώθηκαν οι Αγωνιστές του '21 για να έρχονται οι βάρβαροι ισλαμιστές και να μας απειλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα, μαζί με τους εγχώριους πεμπτοφαλλαγγίτες πράκτορες συγκεκριμένων πρεσβειών!

Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας λοιπόν...!                                                                                            ΠΗΓΗ
ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ;;; Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: