Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ιδού πώς παραπληροφορούν τα καθεστωτικά μέσα για την λαθρομετανάστευση


     
Ιδού πώς παραπληροφορούν τα καθεστωτικά μέσα για την λαθρομετανάστευση
Γράφει ο Αντίοχος
Ενώ είναι γνωστό και μη δεχόμενο καμιά αμφισβήτηση –μιας και πρόκειται για επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας- ότι τουλάχιστον από το 24ωρο από το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 10.000 (!!!) εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας αποβιβάστηκαν μόνο σε τρία νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος), τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ παραπληροφορούν αγρίως τον ελληνικό λαό.
Δείτε δύο χαρακτηριστικά δείγματα παραπληροφόρησης. Το πρώτο από το διαδικτυακό «Βήμα» του Ψυχάρη:
«Διασώθηκαν 2.561 πρόσφυγες μέσα στο τριήμερο στο Αιγαίο
Συνολικά 2.561 πρόσφυγες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από το Λιμενικό Σώμα και τη Frontex, αλλά και από ένα ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος, σε 69 περιστατικά, στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου, Καλολίμνου, Κω και Μεγίστης, από τις 07:30 της περασμένης Παρασκευής έως τις 07:30 σήμερα, Δευτέρα…».
Και το δεύτερο από το «Έθνος» του Μπόμπολα:
«225 πρόσφυγες διασώθηκαν χθες και σήμερα
Για ακόμα μια φορά η κατάσταση τη Λέσβο, όσον αφορά τις ροές μεταναστών και προσφύγων, γίνεται ασφυκτική. Οι μεγάλοι αριθμοί αφίξεων σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια υποδομών στο Κέντρο Καταγραφής στη Μόρια, το γνωστό πλέον και ως hotspot, δεν επιτρέπουν την άμεση καταγραφή και την αναχώρηση όλων αυτών των ανθρώπων για την άλλη Ελλάδα και από εκεί για τον προορισμό τους. Παράλληλα, διακόσιους είκοσι δύο πρόσφυγες διέσωσε το Λιμενικό Σώμα και η Frontex από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, σε τέσσερις επιχειρήσεις στο νησί».
Προσέξτε ποια αλχημεία χρησιμοποιούν για να παραπληροφορούν «νόμιμα». Η «μαγική» λέξη είναι «διασώθηκαν». Προφανώς, οι εξυπνάκηδες αναφέρονται μόνο σε όσους απρόσκλητους εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» από το Λιμενικό μέσα στη θάλασσα, αποκρύπτοντας εντέχνως όσους εντοπίστηκαν αφού είχαν ήδη βγει στη στεριά, που είναι και οι πολλοί περισσότεροι!
(ΥΓ): Το ίδιο κόλπο κάνουν και οι εγκάθετοι του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ στο Λιμενικό, «εξαφανίζοντας» το 90% των απρόσκλητων που μας… προτιμά καθημερινά!
Eθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: