Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ανατριχίλα σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο: Το Ισραήλ δεν θα παραδίδει τις σορούς στις οικογένειες των Παλαιστινίων


Ανατριχίλα σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο: Το Ισραήλ δεν θα παραδίδει τις σορούς στις οικογένειες των Παλαιστινίων Αν η παρακάτω απόφαση είχε όχι ληφθεί αλλά συζητηθεί ως πρόταση σε οποιοδήποτε Κράτος του κόσμου, θα είχαν εγερθεί εναντίον του όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, Μ.Κ.Ο. και οι «δημοκρατικές κυβερνήσεις. Όταν, όμως, πρόκειται για το Κράτος του Ισραήλ, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας του σιωνιστικού κράτους Γκιλάντ Ερντάν, δεν θα παραδίδονται στο εξής στις οικογένειές τους οι σοροί των Παλαιστινίων που θα θεωρηθούν δράστες επίθεσης εναντίον Ισραηλινών!
Την αδιανόητη αυτή απόφαση επιχείρησε να αιτιολογήσει ο Εβραίος υπουργός λέγοντας πως: «η οικογένεια του τρομοκράτη μετατρέπει την κηδεία του σε διαδήλωση υποστήριξης προς την τρομοκρατία και υποκίνησης σε δολοφονίες και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε ο τρομοκράτης να μην δοξάζεται αφού έχει διαπράξει μια επίθεση».
Όπως ήταν αναμενόμενο, το «κύμα αντισημιτισμού» που καλύπτει την Ευρώπη και δη την Ελλάδα, δεν επέτρεψε να δημοσιοποιηθεί η παραμικρή αντίδραση στην απάνθρωπη αυτή απόφαση του σιωνιστικού Κράτους. Ενός Κράτους το οποίο αφού στέρησε την ελευθερία των Παλαιστινίων, τους δολοφονεί υπό το αδιάφορο βλέμμα της διεθνούς κοινότητας.
Διαμαρτυρία από ελληνικής πλευράς δεν υπήρξε, μην απορήσετε όμως εάν η ισραηλινή κυβέρνηση λάβει συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την συγκεκριμένη απόφαση από τους «υπερδημοκράτες» του αντισυνταγματικού τόξου

           ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: