Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ευθανασία στον πάλαι ποτέ πολυεθνικό ΟΤΕ απο την Deutsche •TELEKOM


ote_ana2008[1]
Η Deutsche Telekom όπως έκανε και στις άλλες Μπανανίες, «αγόρασε» τις Κρατικές εταιρίες για ψίχουλα ωστε να εξολοθρεύσει τον ανταγωνισμό (βλ.λ.

Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.) Ετσι έκανε και την μοναδική πολυεθνική που είχε η Ελλαδα, τον ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ πριν την •••TELEKOM είχε κατακτήσει τις ανατολικές χώρες, σήμερα μετά και τις τελευταίες εθελούσιες συντάξεις των τελευταίων 45χρονων «κατεβάζει ταμπέλα» και λειτουργεί με νέους και νέες των 300€ σε συνθήκες αποικιοκρατικής γαλέρας

Οποιος ταξιδέψει στο εξωτερικό θα δει ότι οι παλιές εταιρίες έχουν μετονομαστεί σε •TELEKOM αλλά στην Ελλάδα θα κρατήσουν για λίγα χρόνια ακόμη το ΟΤΕ γιατι «πουλαει ακομη κάτι το Ελληνικο»

Deutsche Telekom

Η •••TELEKOM θα κρατήσει μονο τα καταστήματα λιανικής, τα Τεχνικά ήδη τα έχουν αναλάβει ιδιώτες εργολάβοι, θα δίνει που και που κανένα κοκκαλακι €750.000 για υποτροφίες στη πλέμπα και τα υπόλοιπα κέρδη στις τσέπες των Γερμανών Golden Boy και στις Γερμανικές Τράπεζες.

Κάποτε τα κέρδη του ΟΤΕ, ακόμη και με την κακοδιαχείρηση των συνδικαλιστών, έμεναν στην Ελλάδα για να φτιάχνονται σχολεία και νοσοκομεία, Στον Νεοφιλελεύθερο κόσμο θα περιμένουμε την φιλανθρωπια τους καθώς Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ» ΟΤΕ.

Λογω της μειωσης προσωπικου, αντι να αυξηθουν οι θέσεις εργασίας φτιάχνει ενιαίο brand μεταξύ των δύο ισχυρότερων φορέων παροχής κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ στην Ελλάδα του ΟΤΕ και της COSMOTE

Για θυμηθούμε πως απέκτησε τον ΟΤΕ η Deustche TELEKOM

Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς νύχτα στο 1/4 της τιμής. Έλληνες «πολιτικοί» και συνδικαλιστές υπηρέτες των νεοναζί.

Οι Γερμανοί του ΟΤΕ κουκούλωσαν το σκανδαλο Σημιτη – Siemens!

Απίστευτα πράγματα με τον κατεχόμενο ΟΤΕ και το χρηματιστήριο!

Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση του ΟΤΕ. Ποιός το είπε; Θα σοκαριστείτε…

Bookmark and Share                          
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: